To je to što me zanima!

Ivan Čupić: Nera je plakala zbog naslova u medijima

Suprugu su mu shrvali napisi o aferi, ali mu je bila podrška. S konobaricom se nije više čuo i smatra da joj je netko možda ukrao mobitel iz pakosti
Vidi originalni članak

Rukometaš je u intervjuu za časopis Extra otkrio da je njegova supruga Nera bila jako uzrujana zbog medijskih napisa o preljubu. Kaže da je stalno plakala, ali mu je pružila podršku jer ga poznaje bolje od svih i ima povjerenja u njega. Budući da je poznati sportaš, Ivan Čupić (24) se stalno slika s obožavateljicama, a nerijetko privuče 'kojekakve djevojčice' željne medijske pažnje. Ne tvrdi da je Andrea Armada (22) namjerno plasirala informacije o navodnom preljubu. Dodaje da je moguće da je njoj netko htio napakostiti pa joj je ukrao mobitel. Objasnio je kako u kafić 'Violet's' zalazi već nekoliko godina jer mu prijatelj živi preko puta pa stoga poznaje gazdaricu kafića. Dolazio je tamo sa suprugom i kćerkicom Barbarom. Konobaricu Andreu upoznao je prije nešto više od mjesec dana kad je u kafić došao s društvom. Ona ga je tada zamolila da se slika s njom i on je pristao jer mu je 'u opisu posla' da se slika s obožavateljima. Njen broj ima memoriran u mobitelu jer joj je obećao nabaviti svoj dres. Kaže da njegov privatni broj svatko može saznati. Dres joj na kraju nije dao, a također tvrdi da ona nije bila u njegovoj hotelskoj sobi jer to ne dopuštaju pravila reprezentacije. S Andreom se nije čuo nakon priče o preljubu, smatra da joj je neugodno zbog cijele situacije.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • possesed 06.07.2010.

    ..pravi hrvat

  • gucica 06.07.2010.

    Hahahahahaha.....pa ova prića je smiješna za riknut, to ne bi progutala niti djeca u vrtiću a kamoli odrasla žena! E Čupiću moj mogo si onda radje šutiti nego ovako glupu priću plasirati u medije!

  • sprinterica 06.07.2010.

    ima ljubavnicu, nema ljubavnicu, zbilja njegov problem

Komentiraj...
Vidi sve komentare