To je to što me zanima!

Ivano Modrić zabijat će golove kao i tata - dobio prve kopačke

POŽELIO IH I DOBIO Luka Modrić iznenadio je sina Ivana (3) prvim kopačkama. Dječak je bio oduševljenjen svojim prvim pravim tenisicama za igranje nogometa
Vidi originalni članak

Teško je riječima opisati njegovu sreću kad ih je prvi put ugledao, napisao je Luka Modrić (28) ispod fotografije sina Ivana (3) s njegovim prvim pravim tenisicama za nogomet.

Obožavatelji i prijatelji su komentirali da će dječak jednog dana sigurno biti najveća zvijezda španjolskog nogometnog kluba Real Madrid, u kojem trenutačno igra talentirani Zadranin. Mali Ivano očito je od oca naslijedio talent za sport jer je sa samo dvije i pol godine s Lukom zaigrao stolni nogomet, koji obožava. 

I dok se dečki obitelji Modrić zabavljaju uz sportske aktivnosti, mama Vanja (32) uživa s petomjesečnom kćeri Emom. Par je djevojčicu krstio prije tri mjeseca u crkvi u Zagrebu, a proslavu njezina prvog svetog sakramenta spojili su s trećim rođendanom sina Ivana.

Obitelj se i ovoga ljeta kao i svake godine, odmarala u Dalmaciji nakon čega su se vratili u Madrid, gdje žive posljednjih godinu dana.  

Modrići krstili kćer u Zagrebu i slavili 3. rođendan sina Ivana

Idi na 24sata

Komentari 34

  • dinamo zg u lp 30.09.2013.

    baš je slatki neka krene tatinim stopama

  • Ira27 30.09.2013.

    Jel ih tata na rate kupio ili? Meni je ovo čak nezanimljivije od Severine, Milana, Rozge i ostalih "zvijezda". Dijete dobilo kopačke...velike stvari moj bože...

  • IvanDoležal 29.09.2013.

    Wenger ga vec ima na uzem spisku igraca koje treba dovest u Arsenal :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare