To je to što me zanima!

Ivan oduševio goste svojim delicijama: 'Od početka do kraja je sve bilo vrhunski!'

U srijedu navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhalo se u Blatu kod Ivana Telente, a vrhunsku hranu pratila je i odlična atmosfera
Vidi originalni članak

Na otoku Korčuli ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' okupila zaista vesela ekipa koja se od prvog dana dobro zabavlja te uživa u ukusnim delicijama, a iznimka nije bila ni večera kod svestranog 70-godišnjeg Ivana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ivan je na dočeku bio skroz opušten - kazao je Nikša dok je domaćinova kćer Ivana priznala da je njezin otac bio zabavan kao i uvijek. 

Nakon srdačnog dočeka i osvježavajućeg aperitiva Ivan je gostima ponudio šaroliko predjelo s mesnim i ribljim delicijama koje su sami mogli kombinirati.

- Puno tanjura, sve je bilo šareno - komentirala je Ivana dok je Ines predjelo bilo 'lipo', a Milivoju - savršeno.

Za glavno jelo domaćin je ponudio kozletinu i teletinu te krumpir i povrće pod pekom, što je inače jedan od njegovih glavnih specijaliteta.

- Brojao sam do tisućite peke, a pripremio sam ih sigurno i preko tri tisuće - priznao je Ivan, a njegovo iskustvo osjetilo se i u okusu. - Glavno jelo je bilo savršeno - ponovno je pohvalio Milivoj.

- Brandini peka, tu ne možeš pogriješiti - istaknuo je Nikša.

Desert je bila tradicionalna dalmatinska slastica rožata, koja je vrlo brzo nestala s tanjura.

OSVOJILA JE VISOKIH 39 BODOVA Ivana se u 'Večeri za 5' natječe protiv svog oca, on je hvalio i nagradio desetkom: Položila je!

- Okus deserta je fantastičan - zaključila je Ines. Osim što je Ivan pripremio ukusna jela, ekipa se cijelu večer odlično zabavljala, a sve je završilo veselom svirkom i pjesmom.

- Jednostavno je od početka do kraja sve bilo vrhunski pripremljeno! - oduševljeno je rekao Milivoj koji je domaćinu dao ocjenu 10.

- Čista desetka, ne može manje jer je Ivan stari mačak i ne može pogriješiti s pekom - rekli su Ivana i Nikša.

OSUDILI SU DRUGE GOŠĆE Publika 'Večere za 5' o Jadranki: 'Moralna pobjednica! Potrudila se i završila zadnja zbog spletki'

 Jedino mu je Ines dala ocjenu 9 jer želi ostaviti prostora za druge kandidate. Tako je Ivan zaradio ukupno 39 bodova te se izjednačio sa svojom kćeri, a u vodstvu je i dalje Ines s 40 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Zlatna Vuga 26.05.2022.

    Ines je dala devetku i to je njezino pravo, samo što joj je razlog bezvezan, a možda nije htjela reći iskreno što joj na večeri nije bilo dobro pa je rekla to. Zašto bi morala dati desetku? To nije razlog da se tak pljuje po njoj zbog toga. Lik je svima zanimljiv i zabavan, ali to što glumata s tom frizurom u tim godinama kao da ide u sedmi osnovne je gluparija.

  • racun 26.05.2022.

    Ines tako umiljata a tako dvolična i prepredena...lipo...

  • Hana banana 26.05.2022.

    Osim kalkulantice Ines, sve super. Osim što lisica želi baš pobijediti...lija prepredena 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare