To je to što me zanima!

Ivan Pažanin o presađivanju kose: 'Kad naraste, bit će ludilo. Naslikavat ću se po cijele dane!'

Chef je odlučio estetskim tretmanom popuniti zaliske, te nestrpljivo iščekuje rezultate, koji će se pojaviti kroz godinu dana. Uoči zahvata je podijelio svoje dojmove i očekivanja
Vidi originalni članak

Popularni televizijski chef Ivan Pažanin (37) nedavno je na društvenim mrežama otkrio da će se podvrgnuti estetskom zahvatu presađivanja kose. Svoju je odluku prokomentirao za RTL Exkluziv u poliklinici uoči samog zahvata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Ivan je na ovaj način odlučio popuniti svoje zaliske, za što će liječnici iskoristiti njegovu gustu kosu s potiljka.

- Imam ja to familijarno, te zaliske. Kosa je prorijeđena i zašto ne? Zašto ne vratiti ono što je tvoje? - objasnio je Pažanin. 

Zahvat presađivanja kose traje između četiri i osam sati, a pravi rezultati vidljivi su kroz godinu dana. Chef nije skrivao koliko se veseli stiliziranju nove frizure.

- Nema razloga za strah, nemam vremena za strah. Kad to naraste ovako, to će biti ludilo. Naslikavat ćemo se po cijele dane - našalio se.

ROMANTIČNI CHEF Ivan Pažanin o ljubavi: 'Uvijek me privlačio isti tip žena, ali ih nikada ne osvajam kuhačom'

Presađivanje kose je sve popularniji zahvat kod muškaraca. Uz Pažanina, na njega su se odvažile i svjetske zvijezde poput Eltona JohnaWayne RooneyjaDavida BeckhamaMatthewa McConaugheyaRobbieja Williamsa, a nedavno i naš pjevač Tony Cetinski

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 46

  • atas 42 01.02.2022.

    još jedan egomanijak na našoj sceni

  • sljastrava 31.01.2022.

    Šta će ti kosa kad ionako nisi frajer.

  • simonairena 31.01.2022.

    jel se veselis svojoj kosi radi sebe valjda??🤔kao da je to nekog briga jel ima na slici kosu ili ne🙄🙈🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare