To je to što me zanima!

Ivan Zak uskoro u Zagrebu, a sve karte su skoro rasprodane

Ivanu će, osim već standardne partnerice Nede Ukraden, društvo na pozornici praviti i kraljica estrade Jelena Rozga, a priliku će dobiti i tamburaški sastav Begini
Vidi originalni članak

Dva dana prije koncertnog spektakla, euforija među obožavateljima raste. Ulaznice za drugi samostalni nastup Ivana Zaka gotovo su rasprodane, a obožavatelji pristižu iz cijele regije zatrpavajući društvene mreže i YouTube kanal coverima Ivanovih uspješnica.

Najobrađivanija pjesma je „Naučila si me“ po kojoj je Ivan i nazvao svoj subotnji koncert. Video linkovi pristižu iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. 

Fanovi su se s pjevačem nedavno družili pred trgovinom Croatia Recordsa, a ulica je neko vrijeme doslovno bila zakrčena.  Ivanu će, osim već standardne partnerice Nede Ukraden, društvo na pozornici praviti i kraljica estrade Jelena Rozga, a priliku će dobiti i Ivanove uzdanice-tamburaški sastav Begini. Koncert je u subotu 23. veljače u Maloj dvorani Doma sportova, a početak koncerta je u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • teiči 22.02.2013.

    Da imam para, i da mi je koncert bliže, mislim da bi to bio raspašooooj...:)))) Svi pjevači koji če nastupit su top 10!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare