To je to što me zanima!

Ivan Županović u novom spotu tvrdi da postoje srodne duše

Ivan Ive Županović s pjesmom 'Oprosti mi' predstavio se na Zagrebačkom festivalu. Reakcije publike bile su i više nego dobre, a sad je na redu i da pjesma dobije svoj vizualni identitet
Vidi originalni članak

Ivan Ive Županović s pjesmom 'Oprosti mi' predstavio se na Zagrebačkom festivalu. Stihove pjesme potpisuje Vjeko Alilović, glazbu je skladao Duško Rapotec Ute, dok aranžman potpisuje Ivan Popeskić. Reakcije publike bile su i više nego dobre, a sad je na redu i da pjesma dobije svoj vizualni identitet. Snimanje spota Ivan je ponovno povjerio Kreathia studiju i redatelju Igoru Goiću.
-Jako sam zadovoljan redateljevom vizijom, a glumica Marijana Bošnjak ponovno je briljirala. Spot govori o dvjema srodnim dušama koje su rođene u različito vrijeme i stoga se nikad nisu srele. S obzirom da pjesma ima jaku emotivnu poruku, ovakva dirljiva priča mi se čini kao njena savršena vizualizacija. Jedva čekam čuti što će publika reći, kazao je Županović, koji većinu vremena provodi u studiju, pripremajući svoj album prvijenac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cukrena 18.04.2016.

    Nije loša pjesma...može proći.:)

  • PT 18.04.2016.

    Evala The Voiceu...

  • krmetar 18.04.2016.

    ko je taj bokte????

Komentiraj...
Vidi sve komentare