To je to što me zanima!

Ivana Banfić na Cro A Porteru: Ponovno se vraćam danceu

Novu kolekciju cipela predstavio je Ivan Ledenko. Josipa Lisac došla je zbog Xenie Design. Ivana Banfić došla je dati potporu Linku by Ogi Antunac
Vidi originalni članak

Treću večer Nivea Cro -a Portera otvorila je Marina design s kreacijama u kojima prevladavaju futuristički tamni kaputi i tamnije nijanse. Na drugoj reviji kreacije je pokazala Andreja Bistričić, a u prozirnoj košulji jedna jedina manekenka  pokazala je gole grudi. Manekeneke su nosile dokoljenke, muške crne cipele i glomazni nakit. Najnoviju kolekciju cipela predstavio je Ivan Ledenko, a Josipa Lisac je došla isključivo zbog Xenie Design.  Ivana Banfić došla je dati potporu LINKU by Ogi Antunac. Kaže da i privatno nosi njihove kreacije. - Ogi mi je super,između nas se rodila kemija na prvi pogled. I sada nosim njegovu haljinu- rekla je Ivana. Najavila je da će za dva ili tri tjedna objaviti novi singl. Njegovo ime obožavateljima će otkriti u ponedjeljak u 20 sati na svom Facebook profilu i Twitteru. Otkrila je da se opet vraća dance i klupskog glazbi. - Ivane Banfić više nema, odsad sam opet I. Bee - rekla je Ivana. Treću večer zatvorio je Boris Pavlin. Predstavio je večernje haljine, a manekenke su na glavama nosile instalacije u obliku snježnih pahuljica.

Htio je dočarati zimsku verziju Alise u zemlji čudesa

- Ubacio sam orijentalni štih jer sam htio dočarati zimsku verziju Alisa u zemlji čudesa- rekao je Pavlin. Njegovu reviju otvorila je RTL-ova novinarka Edita Misirić, a zadnja je pistom prošetala Kristina Šalinović, koja je na nedavnom pariškom tjednu mode otvorila reviju Louisa Vuittona. - Sretna sam što je Kristina došla, sletjela je u Zagreb tik prije početka revije- izjavio je Pavlin.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare