To je to što me zanima!

Ivana Banfić: Pravo vrijeme za početak vježbanja je prosinac

U lancu fitness centara XXL u Zagrebu u utorak navečer otkrivene su male tajne kako preživjeti zimu i iz nje izaći mršaviji, vitkiji i zdraviji. Sad treba najviše vježbati
Vidi originalni članak

Zadnji je trenutak za spas vlastitog tijela upravo sada u mjesecu uživanja. Pravo je vrijeme da ne postanemo samo još jedan broj u statistici debljanja tijekom zimskih praznika. Ivana Banfić, vaterpolisti i sportaši znaju kako.

U prosincu, mjesecu uživanja i ukusnih božićnih slastica i neodoljivih gastro poroka zaboravljamo na vlastito tijelo i zdravlje. U lancu fitness centara XXL 2 u Zagrebu u utorak navečer otkrivene su male tajne kako preživjeti zimu i iz nje izaći mršaviji, vitkiji i zdraviji.

Prosinac je pravo vrijeme za još više vježbanja

- Upravo sada je pravo vrijeme za početak ili još jači nastavak vježbanja. Ovog mjeseca nedvojbeno unosimo više hrane nego uobičajeno stoga je važno razviti svijest o vježbanju. Danas smo pokazali neke od novih tehnika Extreme Body programa koje vježbamo ovdje u XXL 2, a odlično su prihvaćeni kod svih. Pozivam vas da nam se pridružite - rekla je Ivana Banfić.

Sportski treneri centra XXL2 pokazali su razne vježbe kojima na zabavan način možemo imati odlične učinke, dok su vaterpolist Mladosti Duje Živković i sportski trener Marijo Anić Kremić pokazali nove inovativne vježbe gumom, koje muškarcima otkrivaju jedan nov način vježbanja bez utega s velikim opterećenjem.

- Bitno je da u današnje vrijeme, kada smo prezaposleni i nemamo mnogo vremena za vježbanje, iskoristimo svaki slobodan trenutak kako bismo aktivirali, razgibali i istegnuli naše mišiće. I samo par minuta dnevno može biti od velike koristi, a naročito u vrijeme blagdana kad si dajemo oduška u hrani -  rekao je sportski trener Mario Anić Kremić.

Prezentaciju zdravog života i vježbanja nisu propustili ni glumica Marija Borić, saborska zastupnica Biljana Borzan, ali i modni znalac Neven Ciganović te brojni drugi.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mimimi222 06.12.2012.

    ja se samo nadam da ste im naplatili to sto ste ih izreklamirali...:)

  • mila 19 06.12.2012.

    žena hoće nešto radit..uporno je tila pivat i pivala je ..sad sa tri pisme slavi 20 godina karijere...sad oće bit švarcineger..pustite je da bude švarcineger!

  • no angel 05.12.2012.

    Ništa od pjevanja (čitaj napinjanja), ništa od ljepote (božesačuvaj), a želja za naslikavanjem je ostala. Pa....ajmo sad malo npr. vježbat. A šta će jadna bez škole, pameti i ljepote....

Komentiraj...
Vidi sve komentare