To je to što me zanima!

Ivana, Gordan i Ljube propustili priliku, a Manuela se vratila

U posljednjem tjednu kandidati se trude odraditi što teže i duže treninge kako bi ostvarili što bolje rezultate, a kako im nije bilo trenera, Jelena i Manuela su preuzeli njihovu ulogu
Vidi originalni članak

Goran je izgubio samo 1,5 kg te se tako našao ispod crvene linije, koja znači da automatski napušta show. Nakon što se pozdravio s kandidatima, Marijana im je ipak priredila iznenađenje.

Naime, Goranu je poručila da ipak pričeka s odlaskom, a u show su se vratili stari kandidati: Ivana, Manuela, Gordan te Ljube, što je izazvalo opće oduševljenje. Kandidati povratnici dobili su novu šansu, a Goran mogućnost da ipak ostane. 

No, da bi se to dogodilo, Goran mora imati bolje rezultate od rezultata kandidata povratnika. A najbolji među vraćenim kandidatima potom će dobiti priliku ostati u showu i boriti se za finale. 

Gordan je prvi stao na vagu koja je pokazala plus od 5,9 kilograma, a on je to opravdao činjenicom da je danima bio u krevetu te nije vježbao jer je imao temperaturu. Ljube je bila sljedeća na vagi, a ostvarila je gubitak od 4,1 kilogram te tako ostvarila bolji rezultat od svog supruga i time ga, zapravo, poslala kući. 

Ivana je izgubila 1,2 kilogram, ali to nije bio dovoljan rezultat za ostanak u showu. Manuelin rezultat šokirao je i nju i sve kandidate – ona je, naime, u tjedan dana u vanjskom svijetu izgubila 6,8 kilograma i tako se ponovno vratila u show. 

Nakon burnih eliminacija i povratka u kuću, kandidati kreću s odrađivanjem svog humanitarnog zadatka. Naime, dobili su sobni bicikl, a ovisno o tome koliko kilometara prijeđu donirat će se sredstva za udrugu 'RTL pomaže djeci“, koja ove godine slavi 10 godina rada. 

U posljednjem tjednu kandidati se trude odraditi što teže i duže treninge kako bi ostvarili što bolje rezultate, a kako im nije bilo trenera, Jelena i Manuela su preuzeli njihovu ulogu. 

Kandidate je posljednji put u kući posjetio i psiholog Hrvoje, koji ih je suočio sa svim što ih čeka kad ih izađu van. Jedan od najvećih problema će biti kako odoljeti hrani koja će im biti svakodnevno servirana, a koja ih je i dovela do pretilosti. Jeleni je pokazao i kako je izgledao njezin put od početka showa do sada kako bi je motivirao za dalje, a svoj put je vidio i Tomislav, kojeg je bodrila seka Manuela. 

No kandidate tek čeka najteži dio – moraju izboriti finale. Tko će u tome uspjeti, vidjet će se u novoj epizodi, u četvrtak u 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sprangija 14.12.2017.

    Sta ti vrijedi sto smrsavis na takav nacin kao Manuela faca i ramena se istopili i objesili a skemba ostala,ma ne moze se s 40 nadoknadit godine nemara i nevjezbanja ako nemas bar neku bazu koju si stekao u 20ima neces se razvit u 40 ima kad realno tijelo stagnira

  • adameva 14.12.2017.

    A sta si zinula, pa doma se vazes svakih par sati...

  • Judita👥 14.12.2017.

    izgleda supwr

Komentiraj...
Vidi sve komentare