To je to što me zanima!

Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić otvorile školu pjevanja

Pjevačice su u ponedjeljak otvorile svoju školu pjevanju 'Husar&Tomčić' u kojoj će, osim njih, svoje znanje polaznicima prenositi Nina Badrić, Jacques Houdek i drugi
Vidi originalni članak

Ivana Husar Mlinac (33) i Martina Tomčić (34) otvorile su školu pjevanja 'Husar&Tomčić'. Na otvorenju škole u zagrebačkom centru Kaptol pjevačicu i mezosopranisticu došle su podržati operna pjevačica Sandra Bagarić, bivši boksač Željko Mavrović sa suprugom Jelenom, Damir Urban sa suprugom Milicom, Larisa Lipovac i Goran Navojec, Marija Husar, Nina Badrić i brojni drugi. Osim pjevačica, svoje znanje u školi polaznicima će prenositi Nina Badrić, Arsen Dedić, Jacques Houdek i drugi. Program škole sastoji se od male škole pjevanja, individualnih satova, vokalnih i kondicijskih treninga te razvojnih i inicijalnih seminara.

- Glazba je univerzalna emocija, ona je dio našeg bića i zato treba biti dostupna svima. Zakoračite u čarobni svijet pjevanja bez obzira koliko imate godina i da li je pjevanje vaša profesija ili se tek nadate da će to postati. Dobrodošli ste i ako pjevate samo 'sebi za dušu'. Oblikujemo vokal mladog pjevača, njegujemo vokalni instrument glumaca i profesionalnih glazbenika. Vrata male glazbene kutije napokon su otvorena za sve ljubitelje pjevanja - piše na stranici novootvorene škole na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JasminaNemčić 04.07.2012.

    Dok Martina Tomčić otvara luksuzne škole njezi muž zatvara firme gdje roditelji djece ostaju bez posla, jer kao tvrdi da nema sredstava. pff.... Čisto sramota ! Ja sam kćer jednog radnika koji je izgubio posao te mi je stvarno dosta toga... Prenosi znanje drugima? Molim lijepo ....Samo da uzimaju lovu od ljudi. To je moj komentar na ovaj cirkus.

  • Bepina 13.09.2011.

    Ova Larisa je Božemiprosti

  • Car Mrgud 13.09.2011.

    Koja režija užasa...!!! Husar,najiritantnija trećina najdosadnije pojave u Hrvatskoj,divasica...!!! Pa badrić,vota fak?žak? pa ko bu išel u tu "školu"? Dobro,dječica...al kakvi roditelji moraju biti da upišu svoju djecu u taj freak shaw? Zamislite da dijete cvili ko ta,husar? Pazite ljudi kaj radite djeci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare