To je to što me zanima!

Ivana je dizajnirala majice za pomoć udruzi Europa Donna

Majice će se prodavati u sklopu ovogodišnjeg Dreft Fashion Weeka. Sredstva će biti donirana udruzi Europa Donna Hrvatska u sklopu projekta 'Darujmo ružičasti život'
Vidi originalni članak

Ivana Popović, zagrebačka modna dizajnerica, slikarica i kiparica predstavila je u četvrtak limitiranu seriju posebno dizajniranih majica koje će se prodavati u sklopu ovogodišnjeg Dreft Fashion Weeka, a čija će sredstva biti donirana udruzi Europa Donna Hrvatska u sklopu velikog projekta “Darujmo ružičasti život”. Europa Donna je početkom 2013. godine pokrenula veliku akciju za kupnju linearnog akceleratora za jednokratno zračenje, a uz mnoge poznate osobe koje su se uključile u ovu lijepu humanitarnu priču svoju podršku odlučila je dati i Ivana Popović.

Majice su predstavljenje jučer prilikom otvaranja ovogodišnjeg Dreft Fashion Weeka, a uz Ivanu Popović, predstavljanju majica prisustvovale su i predstavnice Europa Donna Hrvatska, Nives Moric i Dora Vukalović, kojima se jako svidio neobičan dizajn majice i koje su uvjerene da će ova priča uvelike pridonijeti realizaciji ovog projekta. Ivana Popović je na ovaj način još jednom pokazala svoju nesebičnost i humanost, a nema sumnje da će majice po cijeni od 50 kuna privući sve one koji vole dizajnerske komade odjeće i koje će kupnjom majice pomoći u projektu Europa Donne.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare