To je to što me zanima!

Ivana Kindl na snimanje novog spota pozvala i klince iz kvarta

Novi singl Ivane Kindl, 'Najbolje', koji autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj (glazba), te Ines Prajo (tekst), dobio je i prateći videospot, redatelja Tomislava Horvatinovića
Vidi originalni članak

Novi singl Ivane Kindl, 'Najbolje', koji autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj (glazba), te Ines Prajo (tekst), dobio je i prateći videospot, redatelja Tomislava Horvatinovića. 

-Ovo je treća suradnja Nexus produkcije s Ivanom Kindl. Kako nas je atmosfera pjesme 'kupila' na prvu, odlučili smo brzim kadrovima dodatno razigrati pjesmu, a drago nam je da su nam se na setu priključili i Antonio Geček (truba) te Ivica Premelč (sax)', kaže Horvatinović. U spotu se, uz Ivanu, Antonia i Ivicu pojavljuju i Laura, Borna, Maks, Vita, Dora, Vito, Leon i Kala, kvartovski klinci kojima je na ovaj način Ivana ispunila želju.

-Izuzetno mi je drago da je singl 'Najbolje' našao put do slušatelja, što potvrđuje ulazak na Top 40 ljestvicu singlova. Slušatelji potvrđuju da feel-good atmosfera i funky groove ovog singla predstavljaju osvježenje, a bitno je stalno naglašavati poruku koju šaljemo pjesmom, a ona glasi: odbaci sve okove, voli i budi ono što jesi!' kaže Ivana. Evo premijere:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Amallka 18.11.2016.

    Gospel u Komediji 2008. je fenomenalan bio, Ivana je vrhunski vokal !

  • Kamilla 17.11.2016.

    Uvijek podrška dobroj glazbi!

  • Kamilla 17.11.2016.

    Uvijek podrška dobroj glazbi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare