To je to što me zanima!

Ivana Kindl odbila pjevati za poginule vatrogasce

Ivana Kindl nije željela nastupiti na koncertu “Hrabri ljudi” za pomoć obiteljima gasitelja poginulih na Kornatima jer je HRT ne bi prikazao
Vidi originalni članak

U rujnu se na humanitarnom koncertu u Velikoj Gorici nije pojavila Vlatka Pokos iako je obećala da će nastupati. "'Patka Kokoš' moli ljude za razumijevanje jer se našla u groznoj situaciji, a di je onda kad treba pokazati razumijevanje onima kojima je potrebno?!", kritizira Ivana Kindl Vlatku na svom blogu. Ivana je otkazala nastup na koncertu "Hrabri ljudi" za poginule vatrogasce u KD Dražen Petrović jer su, između ostalih nesuglasica s organizatorima, planirali da pjeva među prvih pet izvođača. Njihove nastupe HRT nije prenosio. "Prije bih pristajala na sve, dobro i loše, samo da se pojavim", zaključila je Kindl na svom blogu. Iskritizirala je i kolegu Tonyja Cetinskog.
"Crna ovca večeri bio je Tony Cetinski. Jacques i on su dogovorili njegovo gostovanje prije nekoliko mjeseci (za subotnji koncert u Lisinskom, op. a.), sve je bilo cool, a onda klasična priča tipična za egoistične kukavice koje se boje konkurencije - dva dana prije koncerta ne javlja se na mobitel, piše Ivana Kindl na svom blogu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mina 18.10.2007.

    Koja glupaca! Koncert je bio dobrotvoran i to joj je trebao biti motiv. A ne promocija vlastite sebe! Fuj!

  • theviper 16.10.2007.

    sramotno je kako samoziv netko moze bit. sramotno je za nju narocito, ali isto i za hrt. ako mislim da je do sada nije nesto prikazivalo...nek samo ceka i vidi kako ce joj popularnost opast

  • Pongra 16.10.2007.

    Glupa i umišljena kokoš. Niš koristi !!!! Nit ju je lijepo čut a kamoli vidjet. A što se tiče njenih razloga nenastupanja to samo pokazuje njezinu maloumnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare