To je to što me zanima!

Ivana Knoll i Ena Friedrich već spremne za navijanje: Evo koje su kreacije ovog puta odabrale

Osim njih, svoje atraktivne kombinacije otkrile su Nives Celzijus te Claudia Rivier. Nives je uoči napete utakmice odjenula jednodijelni kupaći kostim, a bujna slavonka gornji dio bikinija i minijaturnu suknju od resica
Vidi originalni članak

Napeta utakmica naših reprezentativaca i Brazilaca sve je bliže, a navijačice su već lagano počele sa pripremama za navijanje. Ivana Knoll i Ena Friedrich (35) odabrale su svoje atraktivne kombinacije koje su, kao i uvijek, podijelile sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll ovog se puta odlučila za mini suknju s crveno-bijelim kockicama te top u istom dezenu.

Nije poslušala, čini se, katarskog šeika Muhammeda Hassana, koji ju je pozvao da odjene Abayu, nešto slično dugoj haljini koja prekriva cijelo tijelo od vrata do nogu, a nose ju pretežito žene islamske vjeroispovijesti.

NIJE DOBILA TITULU Ivana Knoll natjecala se za Miss Hrvatske i Zagreba: Pogledajte kako je izgledala 2016. godine

Bivša Playboyeva zečica Ena Friedrich pripremila je jednodijelni kupaći kostim, također s uzorkom crveno-bijelih kockica. Uz fotografiju, koju je podijelila na Instagramu, napisala je kako je to samo još jedna kombinacija u nizu.

Osim njih, svoje atraktivne kombinacije otkrile su Nives Celzijus (40) te Claudia Rivier (25). Nives je uoči napete utakmice Vatrenih i Brazila odjenula jednodijelni kupaći kostim, koji je istaknuo njezine bujne atribute.

Bujna Slavonka odlučila se za gornji dio bikinija s crveno-bijelim kockicama te minijaturnu suknju načinjenu od resica. Cijelu kombinaciju upotpunila je navijačkim krilima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • VLADEK72 10.12.2022.

    Reklama za najstariji zanat.

  • ibezan 09.12.2022.

    A kona je sad pak Ema?

  • specijalka. 09.12.2022.

    Ajde da bar jedna od njih izgleda tako u stvarnosti, ali sve je to samo fikcija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare