To je to što me zanima!

Ivana Knoll servirala bujne obline i poručila: 'Život je lijep'

Knoll na fotografiji pozira s velikim osmjehom na dasci za skakanje koja je pričvršćena za brod, a iza nje se prostire predivan pogled na morski krajolik
Vidi originalni članak

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll (28) na Instagramu gdje ima više od pola milijuna pratitelja, objavila je novu fotografiju s prekrasnim pogledom na prirodu, ali i na nju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Knoll na fotografiji pozira s velikim osmjehom na dasci za skakanje koja je pričvršćena za brod, a iza nje se prostire predivan pogled na morski krajolik.

- Živote moj lijepi - napisala je Ivana uz fotografije na kojima ima oskudan crni bikini koji je idealno naglasio njene bujne obline. 

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA KNOLL UČILA PETKA PLES OKO ŠIPKE

Na raznim jezicima su joj njeni pratitelji upućivali komplimente o tome kako predivno izgleda s obzirom na to da ih ima iz cijelog svijeta. 

Podsjetimo, Knoll je stekla popularnost na Svjetskom prvenstvu u nogometu 2018. godine kad je Hrvatska igrala s Nigerijom. Ivana je tada na tribinama pozirala u uskoj haljini s kockicama i privukla pozornost fotografa, nakon čega su njene fotografije brzo obišle cijeli svijet. 

Mnoge je tada zanimalo javljaju li joj se koji poznati nogometaši, a nedavno je za srpski Telegraf otkrila koji su joj se to nogometaši javili.

- Evo, Juventus i Real Madrid. Ta dva ću vam otkriti i to je to - rekla je Knoll, a na pitanje javljaju li joj se i oženjeni muškarci nije htjela odgovoriti.

PONOVNO ODUŠEVILA Ivana Knoll u vrućem bikiniju na plaži: 'Ekstra si dobra ljepotice!'

Također je otkrila kako je kao mala djevojčica obožavala igrati nogomet. 

- Bila sam golman. Nogomet je sport broj 1 u svijetu. Uvijek sam sportski orijentirana, volim kada je ekipa na okupu - ispričala je. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kadćekraj 16.09.2022.

    Za malu zemlju poput Hrvatske previše pokazivačica pi...i i g...a.Stvarno zar u 21 st.još uvijek piz..a toliko impresionira.

  • Luka Putinic 23.08.2022.

    sta imaju za cilj ovakve objave i slike? to pitanje si treba postaviti!

  • kbi 23.08.2022.

    jeste ih poredali....lidija, neven, ivana.... svaka cast....

Komentiraj...
Vidi sve komentare