To je to što me zanima!

Ivana Kovač: Ako se budem udavala, svadba će biti mala

U Glazbenom showu Dalibora Petka Ivana Kovač je promovirala novu pjesmu 'Mala mafioza', a usput je otkrila nekoliko detalja iz svog privatnog života
Vidi originalni članak

Sad ću osnovati mafijaško društvo Giove, šalila se Ivana Kovač na promociji pjesme 'Mala mafioza' s kojom će ove godine na Splitski festival. Novu pjesmu, koju su joj skladali Mladen Grdović i Antonija Šola, Ivana je predstavila u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Šola kaže da odlične pjesme nastanu kad naiđe prava ekipa. 

- Ideja je stigla od Grdovića, a Ivana mi je dala sugestiju kod pisanja teksta. Rekla mi je nemoj da sam previše cici mici  - otkrila je Šola, a iako su obje željele da se pjesma zove samo Mafioza, Grdović je inzistirao na pridjevu 'mala'.

- Nemam ništa protiv, to mi smanjuje godine - izjavila je dobro raspoložena Ivana, kazavši da se za deset godina vidi na ovom istom mjestu.

Otkrila je i da nikad ne radi na svojoj figuri, da je uvijek za dobar film, a priznala je i da joj je velika želja skok padobranom. 

O udaji još ne razmišlja.

- Vjenčanje ako i bude, bit će malo, a ne grandiozno. U društvu najbližih - rekla je pjevačica koja trenutačno radi na svom novom albumu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • menart 21.06.2015.

    meni je ona ful okey. Jednostavna i pisma joj je bas u rangu onih davnih 70 i 80ti . Pravi ljetni hit. Perfekt za Split Song Festival.

  • ibee 20.06.2015.

    gadi mi se ta....da ne napisem sta

  • LebronPetrovic 20.06.2015.

    Ajde da i Mišo nađe zeta !

Komentiraj...
Vidi sve komentare