To je to što me zanima!

Ivana napada: Navalila na Marija i skinula mu hlače

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je 'obradila' Marija, misica se spremala na počinak. Počela se skidati, a Bubičić ju je upozorio da ima žute gaćice i neka ih više opere
Vidi originalni članak

Obavljajući svoje radne obveze, Mario je predugo boravio na suncu pa je izgorio. Legao je na krevet i požalio se djevojkama. Ivana mu je kao prava njegovateljica odlučila pomoći i pogledati kakve gaćice nosi.                             
- Nemoj me skidati - upozorio je Mario Ivanu.
- Ma samo da ti malo skinem da ti se ovo što si izgorio hladi - branila se Ivana. Prije spavanja odlučila se presvući u pidžamu pa je Dini okrenula stražnjicu. Misteru nisu promakle njene gaćice koje nisu imale 'čistu' boju.
- Ivana, mogla bi oprati gaćice da ti ne budu tako žute - komentirao je. Misica se na Dinovo zadirkivanje nije obazirala te samo nastavila svoje pripreme za počinak.

PETRINI MUŠKARCI
Petra je odlučila podijeliti sa Sonjom kakve muškarce ona voli.
- Ne volim muškarce koje trebaš odgajati - počela je Petra, a Sonja je nadodala da ni ona ne voli dečke kojima treba biti dadilja.
- On mora biti jači od mene karakterno, život me tome naučio, jer živim sama od 16 godine. Ne volim razmažene muškarce, volim kada mene netko vodi - nastavila je Petra. Sonja je tada zaključila da ona želi želi zaštitnika.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_34418 16.05.2009.

    koji je ovo put da ju je bubi osramotio,stalno je nesto opominje na racun njene higijene,a ona glupaca jos vise trci za njim,stvarno je glupa!ovo je vise presmijesno,jadna,sad mi ju je i zao!a i on,ako mu nije po volji cista sta zabada unutra hhaha

  • vila raviola 15.05.2009.

    Bar je sad jasno kako je gospodicna Ivana dobila titulu Miss....

  • Andriana 15.05.2009.

    Kako su degutantni i odvratni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare