To je to što me zanima!

Ivana napisala komediju, a glavnu ulogu dala Višnjiću

Supruga Gorana Višnjića će blagdane provesti s obitelji. Posvojeni sin Tin najveća joj je sreća u životu, a s Goranom planira imati i drugo dijete
Vidi originalni članak

Ivana Vrdoljak (39) koja je javnost zgrozila svojim izjavama o izvanbračnoj kćeri svog supruga Gorana Višnjića (37), Lani Lourdes, progovorila je o ljubavi prema posvojenom sinu Tinu. Dječaka je par posvojio nakon izbijanja afere s Mirelom Rupić (37). Ivana je istaknula kako joj je Tin najljepši dar u životu.
- To je nevjerojatna i bezgranična količina ljubavi koju nikada do sada nisam osjetila. U Hrvatskoj ima jako puno nezbrinute djece i one u domovima koje majke posjećuju jednom mjesečno i još uvijek imaju sva prava na njega. Taj zakon se mora promijeniti - rekla je Ivana za Story. Iako se pita kakvu budućnost imaju ostavljena djeca, upravo je ona ljubavnici svog supruga, Mireli Rupić preko telefona "savjetovala" da Lanu da na posvojenje jer će "kopile imati jebeno usran život". Goran i Ivana namjeravaju imati još djece, a ako ne uspije prirodnim putem opet će posvojiti. Na umjetnu oplodnju ne žele ići. Osim što se brine za sinčića Tina, Ivana je uz pomoć supruga pronašla i agenta koji će joj pomoći da uspije kao scenaristica. Već je napisala scenarij za romantičnu komediju s elementima iz privatnog života "Ljubav je u zraku" u kojoj bi glavnu ulogu imao upravo Goran. Višnjić se nedavno vratio iz Litve gdje je snimio film "Djeca gospođe Irene".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • toya 26.02.2009.

    Pa kako ju nije sram pričati o jadnoj i nezbrinutoj djeci???Da je toliko sentimentalna i osjetljiva na nedužnu djecu, prihvatila bi i malu Lanu.Netreba ju posvojiti, ali kažem : Prihvatila bi činjenicu da ju je muž prevario i da je to djete nedužno. Frajerica se ima obraza raspričati o jadnoj djeci, a ima putra na glavi skupa sa svojim mužem. Goran se boji i nje i njenog tatice pa šuti ko pizdek.

  • 24.12.2008.

    Da posvoji vlastitu kćer?!?? Je l\' onu za koju neće ni čuti ni on, a žena mu pogotovo?? Mirela se previše slika, ali ne vidim da je lošija majka od ove koja je isto tako svog sina izložila slikanju. Zato kaj imaju love? Pa, on je beskarakteran lik i tom lovom je jedino mogao kupiti neku curu da im proda dijete.

  • Bole top 24.12.2008.

    maxich velis da je mirela droca ok,a sta je onda visnjic??svetac mozda a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare