To je to što me zanima!

Ivana Paradžiković urnebesnim videom čestitala psu rođendan: 'Opet sam ga morala spašavati'

Tito naime, ne zna plivati. Zapravo, bulldozi ne mogu plivati. Takva konstitucija. Faca kad izranja sve govori. Da je u ljudskom liku, bio bi onaj ćelavi tip što kad krene cajka razbija čase o glavu, piše u opisu videa
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica emisije 'Provjereno', Ivana Paradžiković na Instagram profilu čestitala je rođendan psu Titu i objavom nasmijala pratitelje. 

- Ko ga ne bi volio. Tito. Tile za prijatelje. Danas mu je okruglih sedam. Opraštam mu što sam po stoti put morala skakati za njim spašavati mu živu glavu. Tito naime, ne zna plivati. Zapravo, bulldozi ne mogu plivati. Takva konstitucija. Faca kad izranja sve govori. Da je u ljudskom liku, bio bi onaj ćelavi tip što kad krene cajka razbija čase o glavu. Nije bas najoštriji nož u ladici, ali je neodoljivo sladak. Urnebesno smiješan. Moja terapija. Sretan ti rođendan Tilence pilence. Zaslužio je paštetu za ručak. Nije svaki dan slavljenički - napisala je Ivana, a u hashtagovima dodala 'Tito izdrži'. 

Smiješna snimka Tita koji 'leti' u vodu kao i opis fotke, oduševili su Ivanine fanove. 

- Prejak lik. Sretan mu ročkas; Tile sretan ti rođendan; Živio, Tilee - pisali su joj u komentarima objave uz mnoštvo emotikona koji plaču od smijeha. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Azithromycin84 20.07.2021.

    Di je Maja i Bloom... malo da razvodnimo...???

  • 09051959ve 20.07.2021.

    Sve šta je previše, nije dobro, pa tako ni to svakodnevno pojavljivanje. Kao urednica bila je cijenjena, stoga neznam zašto joj je sada to objavljivanje svega i svašta toliko bitno, a na kraju ruši joj ugled.

  • Van Bladb 20.07.2021.

    Ovoj se na faci vidi da je poremećena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare