To je to što me zanima!

Ivana Paris udebljala se 23 kilograma i nimalo se ne brine

NE ŽELI NA DIJETU Manekenka Ivana Paris rodila je prije deset dana i ne razmišlja o liniji. Najvažnije joj je da se zdravo hrani, a najmanje bitno kako trenutačno izgleda
Vidi originalni članak

 Leonid je prekrasan dječak i najljepše što mi se dogodilo, rekla je Ivana Paris (26). Bivša Miss Universe krajem prošle godine udala se za Mistera Hrvatske Dinu Bubičića (28), a u siječnju su dobili sina.

U trudnoći je dobila 23 kilograma, ali ne razmišlja o dijetama:

- U trudnoći sam 'tamanila' čokoladu, ali jela sam i mnogo voća i povrća te pila mlijeko. Dojim i trenutačno mi je nevažno kako izgledam. Najvažnije je da se zdravo hranim kako bih imala kvalitetno mlijeko.

Par će, dok se Ivana ne oporavi od porođaja, živjeti kod njezine majke u Pazinu. Dino je naučio kako dijete presvući i nahraniti. U proljeće će iznajmiti stan u Rijeci jer žele živjeti sami.

Bivša sudionica 'Farme' prisjetila se teškog porođaja:

- Čim sam ugledala malog anđela, zaboravila sam na bol.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • HS VOJNIKINJA 14.01.2011.

    ionako ju muž neće prevariti sa ženskom, tako što se tiče cura neće imati problema. nebi voljela da se odsele u zg inače će joj ga mačić mrknit.......... ha ha ha

  • user_72656 14.01.2011.

    koja vijest.bravo, kak ste to uspjeli saznat.bravo svaka čast

  • inde 14.01.2011.

    bravo ivana, za razliku od ive jerković kojoj su čizme smisao života drago mi je kad pročitam koju pametnu.neka je mali živ i zdrav a za kile ima vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare