To je to što me zanima!

Ivana Popović novu kampanju najavljuje golišavim poprsjem

Svojom revijom Ivana Popović i Mladen Grubić pridružuju se humanitarnoj akciji 'Darujmo ružičasti život' dio koje je već Ivana bila sa svojom izložbom 'Promatrači'
Vidi originalni članak

Zadnji dan Dreft Fashion Weeka, za sam kraj, u subotu, akademska kiparica, modna dizajnerica i umjetnica Ivana Popović zajedno s poznatim dizajnerom nakita Mladenom Grubićem na pisti priprema pravi umjetnički spektakl u njenom stilu. Po prvi puta na pisti će se pojaviti 22 potpuno nova lica, mlade djevojke, a među njima i Ivanina kćer Luna i kćer Suzy Josipović – Hannah.

Povodom revije, Ivana i Mladen snimili su foto i video kampanju koja znakovito povezuje njihovu reviju s humanitarnom akcijom udruge Europa Donna u kojoj sudjeluju. Kampanju je snimio Robert Smith, poznati redatelj koji živi i radi u Londonu. Video dio kampanje Ivana, Mladen i Robert predstaviti će na samoj reviji. 

Svojom revijom Ivana Popović i Mladen Grubić pridružuju se humanitarnoj akciji 'Darujmo ružičasti život' dio koje je već Ivana bila sa svojom izložbom 'Promatrači' na koju se nadovezuje ova revija.

- Cijela revija je jako mladenačka, u kvalitetnim materijalima poput svile, s kontrastima - ručno obojanom ili crnom svilom, posvećena je mladim djevojkama koje se moraju odlijepiti od Facebooka i ostalih modernih tehnologija, moraju biti svoje, drugačije, nesputane, neopterećene glupostima i lažnim vrijednostima, moraju putovati, upijati znanja, stjecati iskustva, to su moje žive promatračice, a svaka je drugačija, baš kao i moji promatrači – svaki je od njih deset tisuća puta drugačiji, ne postoji isti - objasnila je Ivana te nastavila. 

- Poanta je da ne budu ničiji klonovi, da ne sliče jedna na drugu kao što u stvarnosti liče (mažu obrve, puče usne, ističu grudi), poanta je da se istaknu, izdvoje znanjem, obrazovanjem, pameću, da zaista budu samo svoje, u svakom smislu. U ovoj priči/reviji putuju svijetom vlakom za mlade Interrail, iz grada u grad - rekla je dizajnerica o onome što priprema za zadnji dan Dreft Fashion Weeka. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • axlica 06.05.2013.

    ivana više si naporna sa golim sisama, daj smisli nešto drugo za privuć pozornost

  • nemoj me žderat 06.05.2013.

    idi s tim prištićima kod dermatologa,kakvo poprsje

  • Hasenfefer 06.05.2013.

    Ja ne kužim ove reklamne promašaje trebali su stavit sjedne sise živog mačka, a sdruge živog buldoga normalno sise se nisu ni trebale vidjeti i za ovu kompaniju bi bi bilo bolje tako žive životinje bi poslali ekološki prihvatljivu poruku života na rubu suživota i uvažavanja Il je mogla navuć Majcu bijelu s ćrnim natpisom : Nema nikog doma

Komentiraj...
Vidi sve komentare