To je to što me zanima!

Ivana Radovniković već četvrti tjedan na samom vrhu top lista

Ova mlada pjevačica, pjesmu je napisala zajedno sa Stjepanom Markovićem te joj je tim više ovaj uspjeh draži, jer je ovaj rezultat, ujedno i priznanje za njezin rad
Vidi originalni članak

Hit pjesma Ivane Radovniković - 'Tako rijetko si tu' prije deset tjedana predstavljena je javnosti. Odmah po izlasku pjesma se našla prvi vrhu nacionalne top liste HRTOP40, te je već prvi tjedan zauzela odlično 2. mjesto. Čak tri tjedna za redom pjesma je držala to mjesto, i kada bi se očekivalo da će pjesma polako gubiti interes kod slušatelja, dogodio se neočekivani obrat. Pjesma se tri tjedna za redom nalazila na odličnom 1. mjestu te tako Ivanu svstala uz bok našim najemitiranijim pjevačima. 

Prvi put otkada Institut hrvatske glazbe objavljuje HR TOP 40, Službenu nacionalnu listu aktualnih radijskih singlova, jedna se pjesma vratila na prvo mjesto.

Ova mlada pjevačica, pjesmu je napisala zajedno sa Stjepanom Markovićem te joj je tim više ovaj uspjeh draži, jer je ovaj rezultat, ujedno i priznanje za njezin rad ali i daljnja podrška u pisanju pjesama, i razvijanju sebe kao autorice.

Od ukupnih deset tjedana koliko se pjesma nalazi na službenoj nacionalnoj top listi HRTOP40, najemitiranijih pjesama, Ivana je od toga četiri tjedna na 1. mjestu.

- Pjesma je u vrhu već 10 tjedana, od toga 4 tjedna na broju 1. Drago mi je da je moja pjesma našla svoje mjesto pod suncem i da je zaživjela među ljudima. Sretna sam zbog svih pozitivnih poruka koje dobivam svaki dan sa svih strana i da se publici sviđa spot koji je upravo krenuo u emitiranje jer daje pjesmi jednu dimenziju koja je do sada bila prepuštena samo mašti - rekla je oduševljena Ivana Radovniković.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • prdac40 10.04.2013.

    Ma ona je meni slatka ali glas joj je ko da se nagutale helija............

  • nadimy 09.04.2013.

    Lijep glas, lijepa ona, steta sto nema karizmu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare