To je to što me zanima!

Ivanišević i Tanja nedjelju proveli u šetnji s djecom

Sve me podsjeća na seriju 'Paparazzi’. Osjećam se odlično, kazala je Tanja Dragović okupljenim fotoreporterima, koji ju prate posljednjih dana
Vidi originalni članak

Iz zgrade u Dalmatinskoj točno u pet do 12 izašao je najprije Goran Ivanišević. Držeći za ruku četverogodišnju kćer Amber Mariju i gurajući kolica sa četveromjesečnim sinčićem Emanuelom, došao je do svog terenca. Smjestio je djecu u automobil. Nakon nekoliko minuta “borbe” sa sklapanjem kolica, smjestio ih je u prtljažnik. Par minuta kasnije suprugu i djeci pridružila se Tanja Dragović. Sjela je na stražnje sjedalo, a par nije izmijenio ni jednu jedinu riječ.
Dan ranije Goran i Tanja proveli su uglavnom odvojeno. Najprije je Tanja izašla s kćeri, a Goran je ostao sa sinom. Popodne je Tanja kući dovela Amber, a ubrzo nakon toga izvela je Emanuela.
Goran je trebao komentirati teniske mečeve na Zagreb Indoorsu, no jučer je i službeno otkazao "posao".
- Zasad neće biti sukomentator. Ispričao se osobnim razlozima - rekao je glasnogovornik HTV-a Janoš Romer.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • stinger 25.02.2008.

    mediji uvijek od dreka mogu napravit kolač,kao id od kolača drek!!!!!!!!!!!

  • stinger 25.02.2008.

    šuge koje na ovaj ili onaj način grickaju hrvatski narod novinari ne smiju ostavit na miru!!!!!!!!!!

  • Građanin 25.02.2008.

    Strijelac - čestitam!...........bre.dobro - promašio si!!! Nisi se trebao odmah uhvatiti za \"STOLICU\". O količini prikaza zabranjeno je pisati jer to admin uredno briše. (iz vlastitog iskustva). bre.dobro to smije komentirati, zašto ? Neznam - nemam ideju. JELI TAKO ADMIN?

Komentiraj...
Vidi sve komentare