To je to što me zanima!

Mrle i Ivanka: Mi smo savršeni spoj u glazbi, ali ne i privatno

U studiju 24sata gostovali su Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle. Ovaj glazbeno - ljubavni par najavio je koncert u Domu sportova te otkrio svoje daljnje planove
Vidi originalni članak

Jedan dan dijeli nas od koncertnog spektakla pod nazivom Antivalentinovo 2, na kojem će u Domu sportova svirati Let 3, Psihomodo Pop, Stampedo i S3ings.

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle objasnili su kako se 'Antivalentinovo' polako pretvara u festival. Nadaju se kako će se održati i sljedeće godina, a najavili su i svoj zajednički koncert u Vintageu.

Razgovor u studiju 24sata pogledajte ovdje:

Članovi grupe isprobali su kostime Juraja Zigmana, a Mrle je pohvalio rad poznatog modnog dizajnera te ga nazvao genijalnim. Objasnio je kako je Let 3 trenutno inspiriran likom Carmen iz istoimene opere.

- Carmen mi je super, ima neku energiju. Čini mi se kako dolazi neko doba u kojem će mnogo toga promijeniti i to će šokirati ljude - rekao je Mrle.

Ivanka je otkrila kako ona i Mrle često rade na zajednički projektima te da su u glazbi savršen spoj, ali da u privatnom životu to nije tako.

- Mi bez muzike ne bi bili skupa - našalila se Ivanka. Rekla je kako joj glazbenik za Valentinovo nikad ništa nije poklonio.

- Da mi je nešto kupio, mislila bih da mu se nešto dogodilo - rekla je, a Mrle je nadodao kako je za njega 'Valentinovska ljubav' glupost, te je gledatelje pozvao da na drugačiji način proslave Dan zaljubljenih.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Here Kommissar 10.02.2017.

    Živa ana*lna iritacija, osvetnički jakog intenziteta. Bilo je fora možda godinu dana, a onda dalje samo forsiranje. Ovu žensku - no comment.

  • Here Kommissar 10.02.2017.

    Živa ana*lna iritacija, osvetnički jakog intenziteta. Bilo je fora možda godinu dana, a onda dalje samo forsiranje. Ovu žensku - no comment.

  • psilaju 10.02.2017.

    Očajan iritantan spoj, ali to im paše. Važna je reakcija

Komentiraj...
Vidi sve komentare