To je to što me zanima!

Ivanka Mazurkijević prodavala svoju robu na buvljaku u Rijeci

U bivšoj tvornici papira Haretri pjevačica je pokrenula prvi buvljak. Na svoj štand izbacila je sakoe, košulje, kape, nakit i ostalo kako bi podržala ostale prodavače
Vidi originalni članak

Pjevačica je ove subote pokrenula prvi buvljak u Rijeci i to u prostoru Hartere. Osim što je Riječanima omogućila da se riješe robe koje više ne nose, odnosno da jeftino obnove garderobu, Ivanka Mazurkijević je i sama prodavala staru robu. Na štand izbacila sakoe, košulje, kape, nakit.

- Ma ja to dijelim, za pet ili deset kuna, nisam tu da zaradim nego da dam podršku ljudima  - rekla je pjevačica. 

Ugodno je iznenađena odazivom, jer je mislila da nitko neće doći. Za orgnizaciju buvljaka i partyja koji se nastavlja u večernjim satima trebalo joj je, tvrdi, tjedan dana. Nada se da će buvljak zaživjeti svake nedjelje, a jednom mjesečno organizirati će buvljak s partijem. 

- Meni je u Rijeci super, znam da dosta Riječana priča o nedostatcima, ali ja sam ovdje nova i sve mi je odlično - rekla je Mazurkijević koja se u Rijeku preselila zbog veze s Mrletom iz Leta 3. 

U kolovozu prošle godine rodila je djevojčicu Evu, a na majčinstvo se odlično prilagodila, kako kaže, zbog hormona koji su se za to pobrinuli.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cico-d 11.03.2012.

    od kad znam za nju posebna je, molim te ivanka ostani na tom putu. pozdrav tebi, mrletu i vašoj bebi. krasna apriča

  • amiki 11.03.2012.

    Volim buvljake,živopisno veselo mjesto,cjena prava sitnica:)

  • irinn 10.03.2012.

    To sve što nosi, tamo je i kupila, još će i zaradit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare