To je to što me zanima!

Ivano Balić obožava osmijeh svoje partnerice Mirele Delić

Balićev najstariji sin, Dino mogao bi krenuti njegovim stopama. Prije nego što je postao jedan od najboljih svjetskih rukometaša, Ivano je trenirao košarku, što sad trenira i njegov sin
Vidi originalni članak

Budi razlog nečijeg osmijeha, napisao je Ivano Balić (38) ispod fotografije s partnericom Mirelom Delić (36), bivšom odbojkašicom iz Dubrovnika.

Par je u vezi od 2010., a imaju sina Viga (3) i kćer Nolu (1). Iz prvog braka s bivšom suprugom Ivanom, Splićanin ima sina Dinu (16). Sredinom 2015. Ivano se oprostio od rukometne karijere nakon čega se odlučio u potpunosti posvetiti obitelji.

Balićev najstariji sin, Dino mogao bi krenuti njegovim stopama. Prije nego što je postao jedan od najboljih svjetskih rukometaša, Ivano je trenirao košarku, što sad trenira i njegov sin. 

Splićanin inače ne voli pričati o ljubavnom životu, a nakon što je upoznao Mirelu, kratko je izjavio da uživa u životu. 

 - Sretan sam i zadovoljan. Baš sam u dobroj životnoj fazi - rekao je sportaš. 

Mirelu je šira javnost zamijetila i 2009. kada je pozirala za Lupinov kalendar za koji su, prilično oskudno odjevene, pozirale naše odbojkaške reprezentativke. 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • mily 24.12.2017.

    da Ivano, slažem se; lijepo je biti razlog nečijeg osmijeha

  • 23.12.2017.

    Kako frajer lose izgleda brrrrrrrrr. Ova masna rijetka kosica, zapustena brada na toj butrastoj faci - koma. Cura mu je jako zgodna zato. Lik fakat vonja preko monitora fak

  • Papatest 22.12.2017.

    I ja uživam u osmjehu svoje partnerice

Komentiraj...
Vidi sve komentare