To je to što me zanima!

Ivica i Elin Kostelić svoje prvo dijete odlučili su nazvati Ivan

Skijaš se trenutačno nalazi u Austriji na ledenjaku Hintertux u podnožju planine Olperer. Priprema se za novu natjecateljsku sezonu. Planira što prije doći u Zagreb
Vidi originalni članak

Elin Kostelić (29) u četvrtak je rodila sina kojeg će nazvati Ivan. Porođaja se nije bojala, a Ivica (34) je s uzbuđenjem čekao rođenje njihova prvog djeteta. Bivšoj skijašici u Zagreb je došla i majka Regina Björg Thorvaldsdottir kako bi joj pomogla s bebom kad dođu kući.

Ivica se trenutačno nalazi u Austriji na ledenjaku Hintertux u podnožju planine Olperer. Priprema se za novu natjecateljsku sezonu.

Kako doznajemo, planira se što prije vratiti u Hrvatsku jer bi volio biti uz suprugu koja je trenutačno u zagrebačkoj bolnici. Ivica je želio biti prisutan u rađaonici ali ipak nije stigao na vrijeme. Par je u vezi od 2006. godine, a vjenčali su se u svibnju ove godine. Plavokosa Islanđanka se zbog ljubavi preselila u Zagreb, odustala je od skijaške karijere te se posvetila braku i studiju engleskog jezika. Dok nije ostala trudna, Elin je s Ivičinom sestrom Janicom (32) te njihovim roditeljima Maricom i Antom bodrila supruga na svim skijaškim natjecanjima. Ivica je nedavno prokomentirao što bi napravio da mu sin odluči biti profesionalni skijaš.


- Ako će to jako željeti, naravno da ću ga poduprijeti. Ja ga sam sigurno neću u to gurati. Skijanje je brutalan sport, a ozljede su teške - zaključio je Kostelić.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 12.11.2014.

    čestitke na sinu Ivanu, neka ga sreća i zdravlje prate uz Božju pomoć.....

  • tulipan-ka 31.10.2014.

    Najljepše muško ime.Čestitke !!

  • MamaŽana2 31.10.2014.

    prekrasno ime,imam dva Ivana u obitelji i da sam imala sina isto bi se tako zvao...čestitke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare