To je to što me zanima!

Ivica Kostelić i djevojka započeli zajednički život

Naš najbolji skijaš i Elin Arnasdottir žive u kući s njegovim roditeljima. U vezi su tri godine. Ona je svakog ljeta u vikendici Kostelićevih na Mljetu
Vidi originalni članak

Elin Arnasdottir (24) bodrila je dečka Ivicu Kostelića (29) početkom siječnja na Snježnoj kraljici, a u Zagrebu je i ovih dana. Zbog sve češćih i dužih boravaka Islanđanke u Hrvatskoj počelo se nagađati kako se zbog ljubavi preselila i da će naš najbolji skijaš uskoro pred oltar.
- Elin često dolazi i ostaje po nekoliko tjedana, ali ne živi u Zagrebu - rekao je Ivica i dodao kako još ne razmišlja o braku.
Ivica živi s roditeljima u obiteljskoj kući pod Sljemenom, a tamo boravi i Elin kad dođe. Ona je prije također trenirala skijanje.
- Sad više uopće ne skija. Studira engleski, a fakultetske obveze uglavnom rješava preko interneta - kaže Ivica, kojem će uskoro završiti sezona pa će imati vremena za učenje povijesti na Hrvatskim studijima. Elin živi između Zagreba i Haaga, gdje su joj roditelji. I Ivica ih je upoznao.
- Sve je prošlo O.K., dobro se slažemo - rekao je Kostelić, koji će i ovo ljeto s dragom provesti na Mljetu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bluesky 18.03.2009.

    A neka...i vrime je više...ima dovoljno godina...

  • poglavica 18.03.2009.

    U naslovu započeli zajednički život...a kad krenem čitati baš i ne! Jeste me navukli! ! ! Ivica je dečko kakvog bi svaka poželjela,a pri tom ne mislim na materijalnu stranu....simpa je, duhovit, dobar,pametan...a i cura mu se čini takvom....baš su zgodan par....

  • funky bl 18.03.2009.

    Normalno da je nasao curu na Islandu,kad su ove nase domace redom sponzoruse. Lijep su par i profesor je pravi decko .

Komentiraj...
Vidi sve komentare