To je to što me zanima!

Ivica od Grenlanda odmara uz Čajkovskog i igranje nogometa

Nakon što se vratio s putovanja svog života i oporavio se od ozeblina koje je zadobio tijekom avanture na Grenlandu, Kostelić je zaigrao nogomet na turniru 'Fotosofia Energy'
Vidi originalni članak

Pješice je prošao Grenland, izliječio ozebline u barokomori, uživao na koncertu gudačkog kvarteta iz Sankt Peterburga, a onda još zaigrao i nogomet. Tako ovih dana živi Ivica Kostelić.

Prošli mjesec Ivica se s prijateljem Mihom Podgornikom uputio u avanturu života. Prevalili su put od 582 km za 18 dana te postali prva skijaška ekspedicija koja je osvojila Grenland ove godine.

Uz to, skijaš je za međimurske štićenike Udruge za Downov sindrom skupio najmanje 10.000 kuna. Nakon što se oporavio od ozeblina koje je zadobio na putovanju, spreman je za ‘nove pobjede’.

Kostelić je u ponedjeljak bio na koncertu, a u utorak je zaigrao nogomet na turniru ‘Fotosofia Energy’ s veleposlanicima te Brunom Šimlešom, Vedranom Mlikotom, Hoykom, Zuhrom i drugima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • relan 18.05.2017.

    Ja ne kužim ove što se čude što ne provodi vrijeme s djecom. Pa ne mora biti doma od 0-24,nije sigurno bio na koncertu cijeli dan, isto tako ni na nogometu. Ne kužim zavidne ljude kojima smeta što netko živi svoj život, ne komentira po portalima nego se kreće, zabavlja...siguran sam da se o djeci brine i provodi s njima puno vremena. Kaj je jedna ekspedicija od 20 dana u odnosu na cijeli život? Ništa,al jednog dana će moći pričati unucima o svojim pustolovinama. Kapa dole Ivice, da mi financije dozvoljavaju i ja bi živio slično, možda jednog dana i budem.

  • kiva1234 18.05.2017.

    Djeca 0 bodova a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare