To je to što me zanima!

'Ivicu i Maricu' gledala i Senka Bulić: Smijala se cijelo vrijeme

'Veliko je zadovoljstvo raditi s tako uigranim,profesionalnim i kreativnim ansamblom. Djeca su najiskrenija publika. Zato je veliki izazov raditi predstave baš za njih', rekla je uoči premijere redateljica Lea Anastazija
Vidi originalni članak

Prvi ovosezonski premijerni naslov, predstava Ivica i Marica u režiji Lee Anastazije Fleger i adaptaciji Nikoline Rafaj, izveden je jučer u kazalištu Trešnja. Predstava je to koja na zanimljiv način otkriva pozadinu svima poznate priče o bratu i sestri.

Premijeru predstave nastale prema jednoj od najpoznatijih priča braće Grimm nisu propustile ni brojne osobe iz javnog i društvenog života kao što Senka Bulić koja nije skidala osmijeh s lica tijelom predstave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tu su bili i Dora Fišter, Marijana Mikulić, Ana Lederer, Romina Vitasović Lučić, Paolo Tišljarić, Ante Krstulović, Marin Klišmanić, Ana Marija Bokor Vrdoljak i mnogi drugi. Nakon predstave uzvanici su uživali u slatkim zalogajima.

U ulozi Ivice i Marice nastupaju Silvio Mumelaš i Dubravka Lelas, a u ostalim ulogama Hrvoje Barišić, Ivana Bakarić, Radovan Ruždjak, Matija Čigir, Ana Vučak Veljača, Kruno Bakota, Paško Vukasović, Luka Bulović.

Scenografiju je kreirala Ana Sarić, a kostime Tea Bašić Erceg. Oblikovanje svjetla potpisuje Vesna Kolarec, a scenski pokret Matea Bilosnić. Glazbu je skladao Milorad Stranić, a autorica dizajna i ilustracije plakata je Marina Mesar - Oko.

- Prvi put radim u kazalištu Trešnja. Veliko je zadovoljstvo raditi s tako uigranim,profesionalnim i kreativnim ansamblom, koji su mom autorskom timu svakodnevna inspiracija. S nestrpljenjem očekujemo dolazak publike. Djeca su najiskrenija publika. Zato je veliki izazov raditi predstave baš za njih - rekla je uoči premijere Redateljica Lea Anastazija Fleger.

Bojimo li se više mračne šume jer mislimo da smo ostali sasvim sami ili zbog mogućnosti da nekog i susretnemo? Jesu li slatkiši toliko neodoljivi samo zato što smo djeca? A što kad se savjeta 'ne pričajte s nepoznatima' sjetimo u trenutku kad ih više ni ne smatramo nepoznatima? Odgovore potražite u Trešnji, poručuju glumci. Predstava je na rasporedu 9., 10., 23. i 14. studenoga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare