To je to što me zanima!

Ivo Amulić (57) prije 2 godine dobio unuku, a sad čeka kćer...

Sve je više hrvatskih celebrityja koji u šestom desetljeću, a neki i kasnije, dobivaju prinove u obitelji. Nedavno je Aki Rahimovski postao otac, a sad je i Ivo Amulić rekao kako mu stiže prinova...
Vidi originalni članak

Baby boom na domaćoj sceni se nastavlja. Ivo Amulić (57) iz klape Rišpet za RTL potvrdio je kako očekuje treće dijete. Supruga Sandra Kekez i Ivo dobit će djevojčicu.

Sretnu vijest Ivo je otkrio u razgovoru s RTL-ovom novinarkom kad ga je pitala priželjkuje li još unuka.

- Mogu vam ovako ekskluzivno reći da radimo na nečemu drugome, odnosno već smo napravili još jedno dijete. A unučića koliko bude - rekao je Ivo. 

Prinova stiže u srpnju ove godine, a Ivo ima iz prvog braka kćer Hanu i sina Mihovila. Ivo je Sandru oženio 2013. godine. Prije dvije godine njegova kći Hana je rodila unučicu Enu. 

Sve je više hrvatskih celebrityja koji u šestom desetljeću, a neki i kasnije, dobivaju prinove u obitelji. Nedavno je frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski (64) postao otac po treći put. Njegova nova partnerica je 27 godina mlađa Barbara

'SVE JE ODLIČNO' Aki Rahimovski dobio je kćer s 27 godina mlađom partnericom

Pjevač Vlado Kalember (66) dobio je dijete u 52. godini u braku s Anom Rucner, a Željko Bebek (74) sa suprugom Ružicom dobio je sina u kasnim 50-ima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 74

  • 04.03.2020.

    Ne znam zašto bi itko imao pravo komentirat. Bar je danas sve normalno i ljudi rade ono što misle da je najbolje i da su sretni.

  • Rara Avis_1 27.02.2020.

    Kad starci prolupaju...:)

  • 27.02.2020.

    Unuka starija od kćeri haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare