To je to što me zanima!

Ivo Karlović pjeva o finim damama kad se jako napiju

Tekstopisac Ive Karlovića Baby Dooks kaže kako Vlatku Pokos spominje jer je lijepa žena. Vlatka je izjavila da je tenisač imao psihičkih problema
Vidi originalni članak

U prvom singlu “Baš sve” tenisač Ivo Karlović repa kako “voli Severine, Alavanjice, sisice, razne Vlatke Pokose i njihove kokose”. Seve i Anja Alavanja nisu ga shvatile osobno, ali Vlatka jest. Izjavila je da je Karlović imao psihičkih problema i da je opsjednut njome.
- A da? - nasmijao se Karlovićev producent i tekstopisac Baby Dooks iz Bolesne braće.
- Njih tri naveli smo u pjesmi jer su lijepe žene. Što bi Ivo bio opsjednut Vlatkom? Čovjek je oženjen, a žena mu je mlada i stvarno prekrasna - dodao je Dooks. Rad na hip-hop albumu “Udri brigu na veselje” i njemu i Karloviću je hobi.
- Snimamo kad nam dopuste druge obveze, prije svega Ivini turniri i treninzi. Ivo mi je pomagao i u pisanju stihova, umirali smo od smijeha dok smo to radili. Pjesma “Baš sve” je o finim damama koje padaju u krilo sportašima kad se napiju, a grozni muškarci to iskorištavaju - kaže Dooks. Dežurnim moralistima, koji prozivaju tenisača zbog prostačenja, poručio je da Ivo spominje tenis, a ne penis.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_23467 04.11.2008.

    Shakespeare mu nije ni do koljena...lol...Užas...

  • selen 04.11.2008.

    Naravno da spominje tenis, a ne penis. Pa nije on penisač, nego tenisač.

  • svi_smo_doma 04.11.2008.

    Slijedeći korak: izborna kampanja za gradonačelnika Zagreba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare