To je to što me zanima!

Ivona (14) rasplakala Indiru: Smrzla sam se, suze mi idu...

Indiri Levak, Miji Negovetić, Enisu Bešlagiću, Luki Nižetiću i Zdravku Šljivcu Dalmatinka rođena u Njemačkoj, se predstavila pjesmom 'I Have Nothing' glazbene dive Whitney Houston
Vidi originalni članak

Dok se žiri u prvoj emisiji treće sezone 'Zvjezdica' suzdržavao od emocija i očiglednih simpatija kako bi dao prostor nadolazećim kandidatima, u drugoj epizodi suze se nisu mogle zaustaviti.

A za njih je bila zadužena Ivona Bilić Prcić, 14-godišnja Dalmatinka, koja se žiriju – Indiri Levak, Miji Negovetić, Enisu Bešlagiću, Luki Nižetiću i Zdravku Šljivcu predstavila pjesmom 'I Have Nothing' glazbene dive Whitney Houston.

Ivona je inače rođena u Njemačkoj, ali je s pet godina došla u Hrvatsku i priznala da nikad nije stekla prijatelje jer je gledaju kao 'drugačiju'.

Da je doista drugačija, i to u pozitivnom smislu, pokazat će u večerašnjem nastupu zbog kojeg su plakale i Mia Negovetić i Indira Levak.

- Ja sam se smrzla, meni suze idu - kazala je Indira nakon Ivoninog nastupa.

No nije Ivona jedina briljirala. Štoviše, svih pet članova žirija večeras će se nekoliko puta ustati kandidatima zbog čega će odabir troje koji idu u polufinale biti zaista težak zadatak. 'Zvjezdice' su na programu RTL-a večeras u 20 sati

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lorena003 21.04.2018.

    Bravo Ivona 🤗🤗🤗

  • ZGrules_1 21.04.2018.

    Kvazi strucnjak za glazbu,Enes Beslagic, pravi se pametan a blage veze nema o glazbi. Krasno je zeznuo jednu predivnu djevojcicu u prosloj emisiji kada joj nije htio dati svoj (peti) glas a djevojcica je maestralno otpjevala(mozda i najbolje od svih u toj emisiji) i imala svoj stil. A dao glas malo manje talentiranoj djevojcici. Ne znam koji vrag zovu tog Beslagica, valjda zato kaj je smijesan. Pa i nije nesto smijesan,ruku na srce. Jos da saznamo i za Zvjezdice" da su namjestene... Ne bi me nista iznenadilo.

  • littledancer 21.04.2018.

    pojela je trema na ovom nastupu i to se vidilo, inace cura prelipo pjeva imala je video na instagramu

Komentiraj...
Vidi sve komentare