To je to što me zanima!

Iz Big Brother kuće kao milijunaš izašao je Vedran!

Prvi je izašao Arsen, za kojeg su svi smatrali da će pobijediti. Poslije njega kuću je napustio Krešo, a samo korak do pobjede bila je Maja
Vidi originalni članak

Superfinalisti su zajedno izašli. Ispred kuće u kojoj su živjeli 106 dana Veliki brat proglasio je novog milijunaša - 24-godišnjeg Vedrana Lovrenčića iz Slavonskog Broda.
- Nikad u životu nisam bio uzbuđeniji. Nemam riječi... - rekao je Vedran prije proglašenja. Kad je čuo da je pobijedio, samo je uzviknuo: “Isuse” i kleknuo na pod. Prvo je zagrlio Maja-Paolu, a onda odjurio do svojih navijača.
- Hvala svima - uzviknuo je Veki. Novac će potrošiti na svoju obitelj jer su mu oni bili najveća podrška. Želi i dalje ostati konobar u kafiću u kojem je radio prije ulaska u kuću. Maja-Paoli pobjeda je izmakla za dlaku. Ona je osvojila 48,3 posto glasova gledatelja.
- Osjećaj je nevjerojatan. Ne mogu vjerovati da sam sve ovo odradila ovako mlada. Želim pozdraviti sve, mamu, tatu, kamermane i cijelu ekipu koja je radila - rekla je 20-godišnja Maja-Paola. Četvrtoplasirani Arsen Košta nije djelovao razočarano.
- Nisam ništa očekiva. Ne znam, pustite me sad. Izvan sebe sam, zbunjen - uzbuđen je bio Splićanin, koji je na pitanje što će prvo napraviti kad dođe doma, rekao: “Poje... se”. Isto je opet ponovio Antoniji u studiju rekavši kako je “spolno uzbuđen”.
- Mislija sam da ću puknit, da ću plakat, ali prazan sam. Treba mi 20-ak dana da se smirim - priznao je Splićanin Arsen (24). Samo korak do superfinala bio je Krešo (20) iz Slavonskog Broda.
- Biti treći je perfektno - rekao je Krešo nakon izlaska iz kuće. Proteklih dana isticao je kako bi bilo divno tako mlad postati milijunaš.
>LAŽI, LAŽI, LAŽI ME: TAJNE NISU OSTALE U BB KUĆI
>TKO JE KOGA U KUĆI? RUČNI RAD I SEKS OD DVIJE MINUTE
>RIJEČANIN HRVOJE OBILJEŽIO CIJELU SEZONU

Idi na 24sata

Komentari 44

  • miki4321 29.05.2008.

    Baš mi je drago da je Vedran pobijedio. On se u BB šalio i dobronamjerno zezo ko pravi normalan momak.

  • andjeo3 26.12.2007.

    buzdovan, vidim i da si ovdje poklopac, svestran si i pun kritike i moralnih prodika.

  • PEPY111 22.12.2007.

    onda majo 1986 žao mi je što ti je Maja kolegica...al stvarno je k...prvo joj je Sipe bio super,čim je izletio arsen je naj,stipe se opet vratio a ona arsen bljak bolji je stipe di je stipe opet ispao a sad se i već zaljubila!!!!!u arsena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare