To je to što me zanima!

Iz milijunske oporuke izbacio mladu suprugu?!

Nekoliko mjeseci prije smrti rekao mi je kako se on i supruga jako svađaju. Spominjao je razvod te se intenzivno družio s bivšom, govori prijatelj
Vidi originalni članak

Oporuka slavnog tenora vrijedna 2,700.000 kuna navodno je promijenjena mjesec dana prije njegove smrti. On je, ležeći u bolovima, naredio da se to učini što prije. Izmijenila se u korist njegovih kćer, Lorenze (33), Cristine (31) i Guliane (28) iz prvog braka, koje će navodno dobiti imanja u Monte Carlu i Modeni, te tri luksuzna apartmana u New Yorku. Luciano Pavarotti, koji je zbog raka gušterače preminuo u 71. godini, posljednje dane života proveo je u svađi s mlađom suprugom Nicolettom Mantovani (37), tvrde upućeni. Kad se njegov drugi brak počeo raspadati, pjevač je utjehu ponovno pronašao u bivšoj supruzi Adui.
- Prije nego što je umro, Nicolette je zvala i raspitivala se oko dokumenata vezanih za njegovu imovinu. Bila je u New Yorku, sva u panici jer nije mogla naći neke papire. Rekla je da ih odem potražiti u sef. Činila se prilično nervoznom. Nikada je nisam čula takvu - govori prijateljica Luciana, Franca Strata. S Nicolettom ima 4-godišnju kćer Alice, za koju nije poznato je li u oporuci.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • derrida 13.09.2007.

    spoznao je na vrijeme da ga je htjela zbog para

Komentiraj...
Vidi sve komentare