To je to što me zanima!

Iz mjeseca u mjesec sve ih je više: Stoka ima novu tetovažu

Zagrepčanin je jučer tetovirao prst na lijevoj ruci, no nije otkrio što će se naći na njemu. Prije nekoliko godina imao je 25 tetovaža, a od tada je iz mjeseca u mjesec broj sve veći
Vidi originalni članak

Reper Marin Ivanović Stoka (36) čest je gost salona za tetoviranje. U posljednjih mjesec dana svoju je 'kolekciju' obogatio za dvije nove tetovaže.

POVRATNIČKI KONCERT Stoka: Hvala ti, moj Zagrebe! Vaša ljubav mi je najvažnija

Jučer je tetovirao prst na lijevoj ruci, no nije otkrio što će se naći na njemu. Prije nekoliko godina imao je 25 tetovaža, a od tada je iz mjeseca u mjesec broj sve veći. ‘Stole Potter’ i patuljak s raketama na podlaktici samo su neke od njih.

Nedavno je u Prvoj sušačkoj gimnaziji u Rijeci srednjoškolcima predstavio novi album i istoimenu predstavu 'Stara škola kreka: Iz tame u svjetlo'.

VRAĆA SE NA SCENU I Stoka se vraća: Od komune i burze rada do novog albuma

- U dvosatnom druženju dotakli smo mnoge teme, a vrhunac se dogodio kad je nadbiskup oduševljeno slušao pjesmu ‘Glas ljubavi’ - rekao je Stoka, koji u toj pjesmi repa o svojim nekadašnjim porocima i načinu života. 

U zahvali okupljenima Stoka je riječkog nadbiskupa Ivana Devčića prozvao biskupom, no ovaj mu to, kaže Stoka, uopće nije zamjerio.

- Mala greška, eto. Ali divno smo se družili i svjedočili vjeru. Pustio sam im i rap da vide što je to. Kad klincima protiv droge krenu pričati psiholozi, oni im se smiju jer znaju više od njih, a kad im to govorim ja, koji sam u drogama bio dva desetljeća, mislim da to bolje dožive - kaže Stoka, kojeg su u školi pozvali vjeroučitelji. Njegova monodrama premijeru će imati u veljači u zagrebačkoj Vidri. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • depeche_mode 21.12.2017.

    Pazi ti ove komentare...madre mia, gibam van..

  • sadilinikada 21.12.2017.

    Marvi nije mjesto u javnom prostoru, sto on ima poruciti dobro, nista to je okorijeli kriminalac, narkoman i diler

  • sadilinikada 20.12.2017.

    oznaka za u novu vrstu droge

Komentiraj...
Vidi sve komentare