To je to što me zanima!

Iza Gabrijelinog osmijeha krije se tuga: Mama me ostavila s dvije godine, u školi su se rugali

Kod Ivana se prijavila jer smatra da je energičan i potencijalan muškarac za nju. Kaže da bi ga, u slučaju da ljubav dogodi, uvijek gurala naprijed i poticala da bude bolji čovjek
Vidi originalni članak

Najmlađa kandidatkinja Gabrijela Juraja (19) dolazi iz Desinića, a svidio joj se farmer Ivan. Svoju priču podijelila je u novoj epizodi, a njen život nije bio lak i u školi je doživjela maltretiranje vršnjaka.

- Imam dvije sestre i brata. Majka nas je ostavila kad sam imala dvije godine i svima sam zbog toga bila čudna, kao da ne zaslužujem živjeti - rekla je i poručila da je njen otac najbolji i da ga želi učiniti ponosnim.

'LJUBAV JE NA SELU' Dona se rasplakala govoreći o pokojnom ocu: 'Teško je, njegov odlazak još nisam preboljela'

Svoju je snagu pronašla u crtanju i pisanju. 'Kad crtam pokušavam na papir prenijeti nešto lijepo poput lavova jer se i sama kroz život borim kao lavica', dodala je.

Gabrijela trenutačno zbog posla živi u Zaboku, a radi u trgovačkom lancu kao mesarka.

'LJUBAV JE NA SELU' Dame stižu svojim farmerima i ne skrivaju uzbuđenje: Ja sam se doselila, a što ćete vas dvije?

- Jako sam se snašla u tome. Taj posao ne bih mijenjala nizašto. U radu s ljudima procvjetam, a tako mi se dogodi i s mesom. Okolina na moj posao reagira tako da im je to čudno, ali kasnije me baš zbog toga vole jer nisam kao i svi drugi - priznala je.

Kod Ivana se prijavila jer smatra da je energičan i potencijalan muškarac za nju. Kaže da bi ga, u slučaju da ljubav dogodi, uvijek gurala naprijed i poticala da bude bolji čovjek.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Uvik kontra svi 23.03.2023.

    Gabrijela,simpaticna,iskrena i prirodna osoba.Radi ponosno svoj posa,i ne zamaraju je zlobni komentari,kako na racun samog posla,tako i na racun njenog izgleda.☺️

  • Showplay 23.03.2023.

    Jako draga i simpaticna cura, bez obzira na visak kg i dalje je prekvalitetna za onakve jos nezrele djecarce zeljne pokazivanja i dokazivanja...

  • Mr. Pickles 23.03.2023.

    Ima potencijal, ali voli očito malo previše meseko i pekaru 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare