To je to što me zanima!

Izabel je pozirala u praznom bazenu, no pažnju je ukrao psić

Iako su neki obožavatelji na društvenoj mreži pisali Izabel kako je predivna, pratiteljima je ovaj put bio zanimljiviji njezin kućni ljubimac
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić (25), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (25), fotkala se u praznom bazenu, a društvo joj je pravio maleni čupavi psić, izgleda novi član obitelji Kovačić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izabel je pozirala u šik retro kombinezonu ružičaste boje i crnim čizmama, a fotografija je u kratkom roku prikupila gotovo 30.000 lajkova.

Očekivano, komentara oduševljenih obožavatelja na društvenoj mreži nije nedostajalo, no iako su neki fanovi pisali Izabel kako je predivna, pratiteljima je ovaj put bio zanimljiviji njezin kućni ljubimac.

'Pesek je presladak', 'Kako se zove psić?', 'Najslađe stvorenje na svijetu', neki su od komentara.

Inače, Izabel se nedavno 'pohvalila' i s fotografijom na kojoj pozira na Vespi. Ispod brojnih komentara našao se i onaj od kapetana hrvatske reprezentacije, Luke Modrića (34).

SVE JOJ IDE OD RUKE Modrić zezao Kovačićevu ženu: Jel' znaš uopće voziti motor?

- Jel znaš sa time upravljati? - našalio se Luka, a Izabel mu je brzo odgovorila: 'Haha Luka, s čim ne znam? Ide mi sve od ruke ko' tebi, brale moj'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OD OVIH LJUDI TREBA BJEŽATI: Ovaj horoskopski znak je čisto zlo

Idi na 24sata

Komentari 26

  • plik 16.09.2019.

    opet iza ambiciozne Isabel jedan kooolosalan, intelektualni uradak: slikala se s cuckom u bazenu !! stiže poziv za članstvo iz nekoliko svjetskih akademija znanosti.. :))))

  • Judita👥 16.09.2019.

    Obožavam te male peseke..samo su skupi hehe

  • Slavonije_sin 16.09.2019.

    Iza čeg se slikala u praznom bazenu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare