To je to što me zanima!

Izabel: Kova nam pomaže u borbi s nećakinjinim Downom

'Curke su mi sve. S njima je sve igra, zato mi je ponekad teško odraditi onaj dio kada ih trebam nečemu poučiti ili ukazati na pogrešku. One znaju da sa mnom mogu što god požele. Da sam slaba karika', rekla je Izabel
Vidi originalni članak

Supruga nogometaša Matea Kovačića (25),  Izabel (26) za Story je progovorila o poslu koji je pokrenula sa sestrom Ivanom Lučić, ali i tome kako se snalazi u ulozi tete.

Naime, njezina sestra ima dvije kćerkice, a Izabel svaki slobodan trenutak provodi s njima. Da je njihova ljubav posebna dokazuju to i česte fotografije i videozapisi koje Izabel dijeli na svom profilu društvene mreže. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mlađa nećakinja rođena je sa sindromom Down, a Izabel je po progovorila kako joj za malenu ništa nije teško te da uživa svaki slobodan trenutak provesti s njom. 

- Curke su mi sve. S njima je sve igra, zato mi je ponekad teško odraditi onaj dio kada ih trebam nečemu poučiti ili ukazati na pogrešku. One znaju da sa mnom mogu što god požele. Da sam slaba karika - rekla je Izabel.  Objasnila je kako djevojčica ide na posebne terapije te da je, kako kaže, vodi kad god njezina sestra Ivana to ne može.

'ZARADILA' KOMPLIMENTE Izabel Kovačić pozirala je bez šminke: 'Voljela bih da je ljeto'

- Puno je tu posla, uloženog vremena, ali ništa to nije važno. Važan je njezin napredak - istaknula je poduzetnica. Objasnila je kako Mateo ima poseban odnos s malenom nećakinjom. 

- Mateo obožava cure. Njih su dvoje mali su svijet za sebe pa tako imaju poseban ples koji plešu čim se spaze - izjavila je Izabel i dodala da je na nedavnoj utakmici Valencije protiv Chelsea Mateo  pogodak proslavio njihovim plesom. 

Izabel i Mateo su potkraj 2017. osnovali udrugu Silab radi pomoći djeci s poteškoćama u razvoju. Program pomaže djeci s oštećenjem sluha, poremećaja govora, poremećaja u ponašanju, sindromom Down, autizmom, ADHD poremećajem govora i ostalim disfunkcijama u psihomotornom razvoju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 63

  • lang 29.01.2020.

    je li ovo zapravo besplatna reklama za udrugu u kojoj "pomažu" djeci s teškoćama uz financijsku naknadu. Ne znam izdaju li račune za terapije

  • John Doe Jr. 29.01.2020.

    ovu izabel se ne isplati komentirati

  • 29.01.2020.

    tocno- djecu treba voljeti,bez izuzetka, djeca koja imajuDown jesu topla, mila, draga,zeljna ljubavi- ali da cu toliko pametna i educirana ne bih se slozila/ bez vrijedanja i omalovazavanja bilo koga/

Komentiraj...
Vidi sve komentare