To je to što me zanima!

Izašle su 'iz ormara': Gabriella i Xena napokon potvrdile vezu

Serija 'Xena: Princeza ratnica' bavila se vezom između naslovne junakinje i njene prijateljice Gabrijele, a njihova ljubav mogla se iščitati samo 'između redaka'
Vidi originalni članak

Televizija NBC naručila je novu sezonu serije o princezi ratnici čija je zadnja epizoda prikazana 2001. godine. Za scenarij je zadužen Javier Grillo-Marxuach, autor serije 'The 100'.

Novozelandska glumica Lucy Lawless (47) prvi put se pojavila kao Xena 1995. godine, a ubrzo joj se pridružila i Renee O'Connor (45) koja je utjelovila Gabrielle, koja se 'ratnici' pridružila u njenim avanturama.

Njihov odnos kroz šest sezona serije prikazan je kao blizak, ali samo prijateljski. Njihova ljubav bila je suptilna i 'zamaskirana' te se niti u jednom trenutku nije jasno dalo do znanja da su ljubavnice, iako su oba lika ubrzo poslale 'heroine' LGBT zajednice. 

Novi scenarist Javier ima malu drugačiju viziju za novu 'Xenu'.

- Nema smisla vratiti Xenu na male ekrane ako seriji nije svrha u potpunosti istražiti vezu koja se samo dala naslutiti u originalnim epizodama - kazao je Grllo-Marxuach. 

Glasine o novim epizodama počele su se pojavljivati još prošloga ljeta, no Lucy ih je opovrgnula na svom Twitteru.

- Oprostite prijatelji, ali vijesti o novoj Xeni su samo glasine. Voljela bi da se to dogodi jednog dana, ali za sada je to samo želja - napisala je tada 'Xena'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Marina J. 18.03.2016.

    Xena zaista lijepo stari. Puno bolje izgleda sad nego u vrijeme snimanja serije.

  • biberrr 17.03.2016.

    Opet propagiranje homoseksualizma,divota,ubacite i par pedera u seriju da bude zanimljivije. Za primjer hrvatskoj mladeži,presporo izumiremo.

  • Skårlia 17.03.2016.

    Nije ni cudo sto nam je Desnica u Hrvatskoj jaka kad su cesti prilozi s ljepim zenama na 24SATA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare