To je to što me zanima!

Izbacila je dečka iz sobe pa je otišao u krevet njezinoj sestri

BLISKA OBITELJ Trudna Kourtney je učinila sve kako bi se njezin partner Scott Disicka osjećao neugodno pa je on pokušao nagovoriti Khloe da ostane kod nje
Vidi originalni članak

Sestre Khloe (30) i Kourtney Kardashian (35) imaju svoj novi reality show 'Kourtney & Khloe Take The Hamptons' koji se počeo prikazivati prošlog tjedna. Osim showa sestre dijele još nešto - Kourtneynog dečka i oca njene djece. Trudna Kourtney je svog dečka Scotta Disicka (31) izbacila iz spavaće sobe pa je on prenoćište našao u krevetu njene mlađe sestre. Discik je pokušao Khloe nagovoriti i da mu dozvoli da ostane nekoliko tjedana kod nje, jer Kourtney čini sve kako bi njemu bilo neugodno. Sestre su se prije prepirale zbog bliskog odnosa Scotta i Khloe.

Iako su bliski, mlađa sestra ipak je zaključila da ne mogu spavati zajedno i da bi se Scott trebao vratiti svojoj trudnoj curi.

Khloe je u vezi s reperom Frenchom Montanom (29).

Idi na 24sata

Komentari 57

  • slavonija 08.11.2014.

    Jako zanimljivo i vrijedno pažnje... Zbog ovakvih bljuvotina imate 1 lakšu opomenu i 3 dana neću ulaziti u "show"..

  • knza 08.11.2014.

    Da nema novinara četiri tjedna, da ih prate, snimaju, i išta o njima pišu, one bi svisle i puknule jer one jednostavno nemogu bez kamera. A u ta četiri tjedna pale bi u zaborav.

  • ilmare 08.11.2014.

    Izmislite nešto bolje za show. Na ovo malo tko pada. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare