To je to što me zanima!

Izbacili je, a pokazala je skoro sve i puzala je među štakorima

Iako je bila jedna od najhrabrijih natjecateljica u njemačkom 'Dschungelkampu', gledatelji su je izbacili van. Možda im se nije svidjelo to što je stalno bila polugola
Vidi originalni članak

Oduševila je i zgrozila publiku kada je u 'boratbikiniju' puzala među crvima i paucima kroz prljavi tunel. Izgleda ipak da ni to nije bilo dovoljno da ju gledatelji zadrže u njemačkom reality showu 'Dschungelkamp'. 

Njemačka manekenka Micaela Schafer (28) izbačena je nakon samo 15 dana showa iako se jako trudila kako bi ostala do finala. 

Vjerojatno su se i producenti nadali kako će ostati što dulje jer je epizodu u kojoj je prolazila kroz prljavi tunel gledalo čak 6,54 milijuna ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • billyboy_1 01.02.2012.

    kazu da je toliko smrsala u prasumi da joj se vidi cak i serijski broj silikona ;)

  • billyboy_1 01.02.2012.

    voli da se skida nekome je to bed nekome ne kad su u njemackoj emitirali emisiju zvanu promi dinner nesta kao vecera za 5 kod nas ona je sudjelovala i tamo je se bez problema skinula a trebali ste vidjeti sta im je skuhala hahhahahahahaha

  • KRIVA_KARTA 31.01.2012.

    teta je ajme zgodna-afion ajajaj :D ..usput dislike su one skompleksirane koze ili muški koji takvu tetu mogu sam sanjat haha kaj ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare