To je to što me zanima!

Izbacili su Ninu Morić iz reality showa jer je bila predosadna

GLEDATELJI PRESUDILI Nina Morić u 'Otoku slavnih' hodala je u tangama, ljubila se i mazila s natjecateljicama, odbijala hranu te se svađala s kim god je stigla
Vidi originalni članak

Iako su joj prognozirali pobjedu, Nina Morić (34) ispala je iz 'Otoka slavnih'. Nakon nešto više od mjesec dana gledatelji su je izbacili iz reality showa. Zagrebačka manekenka na otočiću Cayo Palma u Hondurasu strastveno se ljubila s Robertom Allegretti, a s Raffaellom Fico izazovno se mazala kremom za sunčanje. Sina talijanskog pjevača Adriana, plavokosog Laertea Pappalarda zavodila je u oskudnim bikinijima. S ostalima se Nina najviše svađala zbog hrane. Odbila je jesti lazanje tvrdeći da je naviknula na glad jer je preživjela rat u Hrvatskoj. Drugi put rekla je da su joj bombardirali školu i da je gledala kolege kako umiru.

Sve je, pak, iznenadila mirnoćom kad su joj rekli da joj je bivši suprug Fabrizio Corona (37) u Milanu oteo sina Carlosa (8), kojega čuva njezina majka.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sanjabruno 07.04.2011.

    zao mi je te zene,sto si je ucinila sa tijelom....daj nina jedii!!!

  • llola 07.04.2011.

    Igrom slučaja redovito gledam "Isolu dei famosi" i apsolutno se ne slažem s ovim člankom. Po prvi put i Ninini najžešči kritičari su se složili da je svojim sudjelovanjem u ovom realityu pokazala jedno sasvim novo lice, puno pozitivnije i zrelije nego do sada. Dokazala je da nije razmažena zvijezda, a sa sinom je razgovarala na hrvatskom jeziku tijekom javljanja što je mene posebno razveselil nakon "amnezije" glede maternjeg jezika iz ranijih godina. Teško da bi iz showa ispala da nije došlo do afere s navodnom otmicom djeteta, što je apsurd jer kao što je sama rekla Fabrizio je otac djeteta i dijete je uredno vračeno baki na čuvanje. Nina je poručila bivšem da mu sve oprašta i da će uduće s njim imati normalne odnose, a sve u interesu djeteta.Za taj svoj pomirdbeni stav dobila je veliki aplauz od talijanske publike i javnosti. Nina je pokušala zaraditi svoju "koricu kruha" i neznam zbog čega taj vječiti balkanski poriv da popljucamo sve i svakoga s razlogom i bez njega. U ovom slučaju BEZ.

  • juliet 07.04.2011.

    koliko god da su je unakazili ja bim je svejedno heba ,za stare dane dok ej bila božica ,možda bi uspio pinokiju pretvorit u pravu curicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare