To je to što me zanima!

Izbornik i glumac: Pogledajte Dalića u pjesmi 'Rodno Livno'

Tijekom priprema scenarija za spot, došli su na ideju da glavna uloga u spotu bude ponuđena rođenom Livnjaku Zlatku Daliću, hrvatskom nogometnom izborniku
Vidi originalni članak

Pjesma "Rodno Livno" opisuje sve ljepote Livna i livanjskog kraja, kao i čovjeka koji je napustio svoje rodno mjesto, voljenu majku i otišao u "bijeli svijet" te njegovim prkosom, ponosom i željom za povratkom majci i rodnom kraju, rekli su iz benda Macao, frontmen i bubnjar Tomislav Maleta - Tona i pjevač Jakov Kasalo.

POGLEDAJTE VIDEO

Tijekom priprema scenarija za spot, došli su na ideju da glavna uloga u spotu bude ponuđena rođenom Livnjaku Zlatku Daliću, hrvatskom nogometnom izborniku.

- Zlatko je oduševljeno pristao rekavši: "Sve za moje Livno" - rekli su iz benda dok se u ulozi stare majke pojavljuje Anđa Kasalo - Đeđa, majka pjevača Jakova.

Tekst i glazbu napisao je livanjski autor i glazbenik Tomo Vidović, aranžman potpisuju Damir Parać i Tomislav Maleta - Tona. Pored ljepota Livna, u spotu se pojavljuje i Zlatkovo društvo iz mladih dana i prijatelji Macao banda.

UZ LUKU Izbornik Dalić: Uvjeren sam da će Modrić još igrati za Hrvatsku, da mu SP nije zadnje natjecanje

Cijeli spot i ambijent su “začinile” proslavljene livanjske harmonikašice, bivše učenice osnovne glazbene škole “Franjo Serafin Vilhar” u Livnu te članice Gradskog harmonikaškog orkestra: Dora Dolić i Gabrijela Krišto, kao i mladi tamburaši također članovi OGŠ i GHO: Emanuel Ivančić i Stjepan Križan. 

Zlatku Daliću ovo nije prva glumačka uloga jer se i prije pojavljivao u raznim reklamama.

GLEDAJTE EKSPERIMENT S RENEOM I ANĐELKOM: 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • QRT2 29.10.2022.

    Hah, nema ništa draže,nego čitati komentare raspalih crvenih zavidnih klošara kojima pjena na usta ide kada vide uspješnog Hrvata iz BIH...., riječ jad je mala za vas....

  • Ironfist 29.10.2022.

    Glumi glumca.

  • 29.10.2022.

    Dalić ok.ali....😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare