To je to što me zanima!

Izbornik S. Bilić 'brijao' je po Krku s R. Prosinečkim

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije je studenticu Ivanu Đeldum navodno upoznao prije dvije godine u noćnom klubu Boa u Malinskoj
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki u Malinskoj na Krku ima vikendicu, a Slaven Bilić (37) mu zna doći u goste. Kad su na Krku, navodno rado odu na piće u tamošnji noćni klub Bou, o čemu svjedoči i njihova zajednička fotografija u “VIP galeriji” na službenoj stranici kluba. U klub zalaze i Nikolina Pišek, Mirza Džomba, Sandi Cenov, Neno Pavinčić, Maja Šuput, Mario Valentić, a navodno i Ivana Đeldum. Priča se da je Bilić Ivanu upoznao upravo ondje, još prije dvije godine. Jedno drugome ih je navodno predstavio Robert Prosinečki, koji Ivanu zna otprije. Iako živi i radi u Rijeci, Ivana je rodom iz Svetog Vida, mjesta blizu Malinske. Za Ivanu poznanici kažu da je prelijepa, jednostavna i prirodna. Bilić je, odabravši nju, još jedanput pokazao da je atipičan nogometaš.
Nije “pao” na manekenku ili misicu jer Ivana je studentica i ima posao. Apsolventica je Fakulteta za hotelski i turistički menadžment u Opatiji, a radi navodno u turističkoj agenciji.
Bilić je završio Pravni fakultet i kao atipični nogometaš ne sluša narodnjake, obožava “metalce” Iron Maiden, nosi “starke”, “vijetnamku” i “ray-banke”. Ne podnosi “kopanje” po svojoj privatnosti te je nakon što se počelo šuškati da ljubi voditeljicu Milu Horvat, umalo dao otkaz na mjesto nogometnog izbornika. Od supruge Andrijane rastao se u listopadu prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • chloe 29.10.2008.

    nas izbornik je pravi frajer...neka uziva!!

  • mirni1 28.10.2008.

    i Sandi Cenov.hahahha....ko je tej ? bugar neki

  • slavonkaaa 28.10.2008.

    pa nek brije sta bi se sad trebo zatvorit i neizlazit a svasta više čovjek nesmije izać ni sa društvom odmah trač

Komentiraj...
Vidi sve komentare