To je to što me zanima!

'Izdao' ju je dekolte: Nitko nije vidio što Žanamari pokazuje...

Pjevačica se htjela pohvaliti novom maskom za mobitel, ali je to učinila odjevena u izazovno donje rublje s bujnim dekolteom u prvom planu pa ju nitko nije 'doživio'
Vidi originalni članak

Žanamari Perčić (35) jako je kreativna kad su u pitanju seksi fotografije koje nerijetko objavljuje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica se ovog put htjela pohvaliti novom maskom za mobitel, ali je to učinila odjevena u izazovno donje rublje s bujnim dekolteom u prvom planu pa ju nitko nije 'doživio'.

'Oprosti, ali ja ne mogu pogledat u maskicu!' i 'Nitko ne gleda maskicu!' samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja koju su Žanamari počastili mnoštvom lajkova. Pjevačica se pak referirala na svoj posljednji singl 'Pina Colada' i tko se potrudio bolje pogledati mogao je na maski pročitati riječi 'You Are The Pina Colada of My Life'.

Inače, Žanamari često dijeli seksi fotografije s pratiteljima, a nedavno je objavila rezultate vrućeg fotografiranja sa suprugom Marijem.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • anchy2004 21.09.2017.

    A tko bi drugi osim Nikoline pisao o golim guzicama i sisama?!

  • miki8787 21.09.2017.

    Pa jel istina da je nju bubo otac od onog Borisa Novkovica.Ili to raja sam sere.Cisto me zanima.nisam iz Zagreba al cujem od kolega par koji rade samnom .iz Zagreba su pa su tak pricali.!

  • dillinger_1 21.09.2017.

    Sta da zenska radi po cijele dane?ne pitam zajedljivo.da li se slika cijeli dan ili sta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare