To je to što me zanima!

Izet i Beli, Versace i Fendi: Njih dvojica su pravi modni blizanci

Izet Hajrović voli Versace jakne, koštaju oko 12 tisuća kuna, a Hajro ih ime nekoliko u ormaru. Dobio je Izet još jednog modnog eksperta. Atiemwen preferira Fendi, takve 'hudice' koštaju i do 15.000 kn
Vidi originalni članak

Obožava brendove Fendi i Gucci i veliki je obožavatelj tenisica. U svojem ormaru ima oko 30 pari Balenciagica čija vrijednost doseže vrtoglavih 150.000 kuna. On je novi igrač Dinama i prava konkurencija dosadašnjem ‘Modrom mačku’ Izetu Hajroviću (27). On je Nigerijac Iyayi Believe (23) Atiemwen, ili jednostavnije - Beli.

Ovaj mladić iz malenog nigerijskog sela Ogbea već je tri godine u Europi, a prošao je sito i rešeto turske lige da bi ga nogometni put ovoga ljeta doveo u Veliku Goricu. Tamo je maltretirao suparničke obrane pa ga je u svoje redove doveo Dinamo.

A osim sjajnog igrača, ‘modri’ su ovom akvizicijom doveli još jednog modnog eksperta. Belive Atiemwen na svojem Instagramu ima 16 i pol tisuća pratitelja s kojima nerijetko voli podijeliti svoje shopping pohode.

Osim odjeće, Beli je veliki ljubitelj nakita, pa često pozira sa zlatnim lancima.

- Nemam djevojku pa nemam ni problema - napisao je nedavno na svojem Instagram profilu Nigerijac. Ali upitno je dokad će biti slobodan. Jer, osim što je odličan nogometaš, on voli i modu, pa bi sa budućom odabranicom satima mogao pričati o tome.

Osim tenisica, obožava modne dodatke i zlatni nakit te ide u korak sa razvikanim američkim rap zvijezdama poput Travisa Scotta ili Jay Z-a.

A ako ne s djevojkom, onda o modi uvijek može s gore spomenutim Izetom Hajrovićem.

Obojici je ormar pun pa možda i mogu dijeliti dio garderobe. A na pitanje tko je veći “stručnjak” za modu, odgovor ćemo dobiti idućih mjeseci. Stiže proljetna kolekcija, momci su sigurno spremni za nove shopping avanture...

Idući mjeseci pokazat će tko će prevladati. Tko će biti nova modna ikona Dinama? Hajro ili Beli? Fendi ili Gucci? Balenciaga ili Louis Vuitton? Pitanja je mnogo...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Štef_padobranac 12.02.2019.

    Parada neukusa i kica!

  • cok 11.02.2019.

    horor.

  • jekyll 11.02.2019.

    A blagi boze ovo su modni teroristi🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare