To je to što me zanima!

Izgled nije presudan: One nisu klasične ljepotice, a uspjele su

PONEKAD IZGLED NIJE NAJVAŽNIJI Ove glumice i pjevačice daleko su od uvriježenih standarda ljepote, ali svojim talentom i upornošću stigle su do vrha i zaradile milijune
Vidi originalni članak

Barbara Streisand

Kroz cijelu karijeru je prate komentari da joj je lice obično, a nos prenaglašen, iako je imala sve predispozicije - talent, stav i glas - da postane zvijezda. Nos ipak nije operirala, a na kraju je uspjela.

Lady GaGa

Osebujna glazbenica je mnogo lakše osvajala prva mjesta na top listama, nego što bi to bio slučaj na natjecanjima ljepote. Ona nije opterećena izgledom, njeguje osebujan stil, nevjerojatno je talentirana pa ne čudi što uspjeh nije izostao.

Sarah Jessica Parker

Ona ne pripada holivudskim ljepoticama u klasičnom smislu. Iako je za producente i redatelje bila 'ružno pače', uloga Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grd' osigurala joj je status televizijske zvijezde i modne ikone,

Oprah Winfrey

Voditeljica najpoznatijeg i najgledanijeg talk showa nikada nije izgledala kao manekenka i poznata je njena borba s viškom kilograma. Ali, i to je pretvorila u svoju prednost.

Meryl Streep

Trostruka Oskarovka i jedna od najomiljenijih glumica ikad nema baš savršene crte lica, ali njezin talent i karizma magnetski su privlačni. Dokazala je da se u filmskom svijetu može uspjeti i samo dobrom glumom.

Whoopi Goldberg

Glumica i komičarka dobitnica je nagrada Emmy, Oscar, Tony i Grammy. Njena pojava je originalna, a definitivno ne spada u kategoriju klasičnih ljepotica.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Kinsella 19.10.2017.

    Seks i grd.. 😄😄 Bome je grd(a) na ovoj slici, k'o noć.

  • retita🦋 18.10.2017.

    Meril S. je lijepa žena.A to da ljepota ima veze s uspjehom kao da kažete da se bijeli automobili manje kvare...

  • Rafo 18.10.2017.

    Uopće nije bitno je li glumica lijepa ili nije, bitno je u kakvoj je ulozi tj. kakav lik glumi. Apsolutno je smiješno i nerealno kad jedna Sarah Jessica Parker ili Meryl Streep glumi nekakvu seksi zavodnicu zbog koje muškarci gube glave, a u stvarnom životu se ne bi ni okrenuli za njom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare