To je to što me zanima!

Izgrebana je i podbuhla: Što se to događa s Heather Locklear?

Otkako su se pojavile 'zabrinjavajuće' fotografije zvijezde nekad popularne sapunice 'Melrose Place', krenula su šuškanja da se Locklear nakon prekida 'propila'
Vidi originalni članak

Heather Locklear (54) paparazzi su 'uhvatili' dok se šetala do trgovine u svojem susjedstvu. Glumica na licu nije imala ni trunke šminke, stoga je ogrebotina na njenom nosu bila vidljiva. Mnogi su uočili da joj lice izgleda 'podbuhlo', pa su se zabrinuli za zdravlje zvijezde 'Melros Placea'. 

- Otkad je prekinula sa dečkom, plastičnim krirugom Marcom Manijem, počela je žestoko piti i sve je gore i gore - rekao je izvor za američki tabloid. 

Iako su šuškanja da se glumica ne osjeća dobro jer joj je teško naći posao sve glasnije, njen bliski prijatelj za ET rekao je da u glasinama nema istine. 

- Heather se super osjećaja, zdrava je i u formi, a tri puta tjedno ide i na tenis. Alkohol uopće ne pije, a uskoro će početi snimati sapunicu 'Too Close to Home' - kazao je. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • retita🦋 14.08.2016.

    Ako je našminkana je umjetna ako nije jj se čudite.Pa što da radi da bi vam udovoljila?Ide u šoping bez trunke šminke-pa???

  • 14.08.2016.

    Isla na kemijski piling... Jer i Tori je prosle godine bila takva poslije tretmana... Blizi se snimanje pa mora zena dobro izgledati?!

  • galgano78 12.08.2016.

    smršavila je i to dosta :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare