To je to što me zanima!

Izgubila više od 40 kilograma, a trenira svaki dan: Sretna sam

Nina Martina na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje fotografije obroka koje si sprema i piše recepte. Neki od obroka koje preferira su zobene palačinke, razno povrće, piletina, jogurt, jaja...
Vidi originalni članak

Prošlo je godinu dana od završetka treće sezone 'Život na vagi', a natjecateljica Nina Martina Korbar (26) ušla je u show s 124 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 84 kila. Izgubila je 32% tjelesne mase, a i dalje radi na sebi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje fotografije obroka koje si sprema i piše recepte. Neki od obroka koje preferira su zobene palačinke, razno povrće, piletina, jogurt, jaja, avokado, riba, integralna riža... Ali sve u umjerenim količinama. 

Osim prehrane, objavljuje i raspored vježbi koje izvodi. Otkrila je kako joj polazi za rukom skidati kilograme bez teretane i skupih sprava za vježbanje. Dok je lijepo vrijeme voli vježbati u prirodi. 

- Trening je bio odličan, trajao je nekih 45 minuta, vrlo eksplozivan i odličan za cijelo tijelo. Nadam se da ćete ga isprobati - rekla je jednom prilikom kad je pratiteljima otkrila svoj program vježbanja. 

Kad su nakon showa roditelji vidjeli transformaciju Nine Martine koja je izgubila 40 kilograma, zaplakali su od sreće. 

- Sretna sam i ponosna na sebe - rekla je tad Korbar koja od showa prima puno poruka podrške. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 44

  • brbljava mala 23.11.2019.

    Čime pa ova zaslužuje biti u novinama ?Ko je ta uopće?

  • li15 22.11.2019.

    Cudi me kako ova zgrada na slici 11 toliko dugo godina postojano odolijeva s obzirom da je pri dnu prilicno uza nego na vrhu. I prozori idu nakoso. Neobican dizajn i ekstra kvaliteta materijala.

  • 22.11.2019.

    Svaka čast svima koji su uspjeli, to mora biti opaka borba, ali sa čvrstom željom i žešćom upornošću se može sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare